LayDee Jane, Katcha, IM Cyber na jedné stage

LayDee Jane, Katcha, IM Cyber na jedné stage

11. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již druhým rokem zažije hudební klub Továrna Jilemnice akci IN DA MIX. Akci pořádá Aleš Povr z projektu Trancegate, který ji pojal jako svoji narozeninovou oslavu. V pátek 16. 4. se tak pod jednou střechou a během jediného večera představí v hodinových exhibicích celkem 9 djs a jeho přátel.
V Továrně se vůbec poprvé představí jedna z nejoblíbenějších českých DJek – LayDee Jane. Svůj speciální velmi zábavný electro set zahraje DJka Katcha, kterou jste zatím mohli v Továrně slyšet pouze v d´n´b setech. Pravidelné rytmy zastoupí i oslavenec - hudební projekt Trancegate a dvojice Mr. Z. X vs. Reiki. Zlámané beaty zde bude reprezentovat IM Cyber, Okan,Tactical a Josh. Milé překvapení v podobě narozeninového vstupného 30 Kč je připraveno pro prvních 100 příchozích, každý 10. návštěvník pak dostane CD s novým setem projektu Trancegate.

laydee jane

Několik hudebních stylů během jednoho večera, 9 účinkujících na jednom podiu a pod jednou střechou, dvě djské premiéry – takto pestrá je nabídka hudební noci IN DA MIX, která se v pátek 16. 4. se po roce opět vrací do klubu Továrna v Jilemnici. Akce nabízí nejen přehlídku skvělých jmen z české elektronické scény, jako je Djka LayDee Jane, Katcha, IM Cyber a další. Také půjde o narozeninový mejdan jednoho z pořadatelů, a proto se připravte na pořádnou jízdu!

Premiérově vystoupí v Továrně přední česká DJka – LayDee Jane, která si svou popularitu získala u fanoušků zejména jedinečnou komunikací s publikem, hudebním vkusem a vlastní produkcí. Vedle djingu je v hudební branži velmi aktivní: pravidelně připravuje originální klubovou noc spojenou s módní exhibicí nazvanou VOGUE v pražském klubu Mecca a patří jí rozhlasový pořad o taneční hudbě ATMOSS SESSION. Hudební novinky a zajímavé rozhovory s českými i zahraničními hosty vysílá LayDee Jane každé druhé pondělí na vlnách Dance radia. Daří se jí také jako producentce, aktuálně vydává společně s belgickým DJem Fredem Bakerem novou desku s názvem „Renaissance“.

DJka Katcha je továrnickému publiku velmi dobře známá, avšak tentokrát ji budete moci zažít v úplně jiném hudebním žánru než obvykle. Doslova „střelené“ electro house&breaks sety hraje jen velmi výjimečně, avšak klubery vždy zaručeně pobaví. Tento sound Katcha předvede tentokrát na akci IN DA MIX.

katcha

Dalším zvučným jménem hudební nabídky noci IN DA MIX bude IM Cyber, jež patří mezi vyhledávané české DJs stylu drum and bass. Je vyhlášená spíše temnějším zvukem, který také pravidelně prezentuje na nejznámější české drum and bassové klubové noci Take Control. Tato oblíbená Djka za svou hudební kariéru vystupovala s řadou zahraničních hvězd světového drum and bassu spolu např. s Ed Rushem, Andym C, TeeBeem, High Contrastem a dalších.

Oslavencem večera bude Aleš Povr alias Trancegate. V jeho hodinovém setu se můžete těšit na originální skladby ve stylech tech-house, house a progessive s prvky electra. Ochutnávku jeho tvorby si v předstihu poslechněte zde: http://soundcloud.com/trancegate/trancegate-spring-sun-live-set-spring-2010.

Z Irska přiletí Mr. Z.X., aby mohl společně s DJ Reikim celou akci pořádně nakopnout svým energickým setem. V rytmu zlámaných beatů se ponese vystoupení dvojice libereckých DJs Tacticala a Joshe, kteří za mixpultem v Továrně rozhodně nepatří mezi nováčky. Po delší době se v Továrně objeví i DJ Okan, který stále patří mezi mladou krev českého drum and bassu. Kdo slyšel některý z jeho setů jistě uzná, že právě Okana lze označit za jednoho z největších talentu východočeské a možná i celorepublikové d’n’b scény.


Vstupné pro prvních 100 lidí 30 Kč, poté 99 Kč.


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN DA MIX

Pátek 16. 4. 2010
Vstup: prvních 100 příchozích 30 Kč, ostatní 99 Kč
Vystupují:
LayDee Jane, Katcha (electro set), Trancegate live, Mr. Z. X. vs. Reiki IM Cyber, Okan, Tactical, Josh
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika