Report z Climaxu Czech edition

Report z Climaxu Czech edition

13. 04. 2010  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
Poslední sobota v měsíci patří oblíbenému Climaxu, party s neotřesitelnou pozicí nejdéle trvající akce v historii těch českých klubových. Březnová s podtitulem Czech edition hostila matadora houseové scény, Viléma a oblíbeného Madmana, kterých jsme se zároveň zeptali na to, jak vidí letošní volby, jaký vztah mají k Velikonocům a i na jiná, více odlehčená témata.
Ač Climax nemá tolik zahraničních hostů jako jiné party v pražských klubech včetně Roxy, pomineme-li Chrise Sadlera, který je resident a stejně tak jako Angličan i pro nás všechny Čech, může kdejaké takové hravě konkurovat. Dalo by se i s nadsázkou říci, že je možná nepotřebuje. Zatím posledními zahraničními djs byli na 11. narozeninách této party na konci minulého roku Hoxton Whores a přesto je Roxy měsíc co měsíc plná spokojených hostů včetně těch, kteří na Climaxu vyrostli. A to i v této době, kdy si každý pečlivě vybírá za co utratí peníze, navíc začíná jaro a většina klubů už jen proto zeje prázdnotou. A ani poslední březnový víkend nebyl výjimkou a zaplněný klub se bavil až do rozbřesku.

Přesto pro nás Climax chystá překvapení v podobě červnového dílu. Hostem bude španělský Abel Ramos, který se sice na scéně nepohybuje dlouho, ale zvládl už ohromit svými tracky nebo remixy pro taková jména, jako jsou Daft Punk, Fatboy Slim, Antoine Clamaran, Alex Gaudino, David Guetta a mnoho dalších. Když už, tak už, dalo by se říci v souvislosti s Climaxem, neboli když zahraniční host, tak už to opravdu stojí za to. Určitě nelze zapomenout na relativně nedávné díly s Olavem Basoskim, Antoine Clamaranem a neobvyklým hostem, beatboxerem Peteboxem, který ovšem sklidil obrovský úspěch jak u svého prvního neplánovaného, či druhého, vystoupení.

Nejen pro hudební fanoušky je Climax legendou a nikdo z našich djů při nabídce zahrát na Climaxu nemá důvod váhat ani vteřinu, jelikož i oni se díky výjimečné atmosféře téhle party výtečně baví. Toho jsme využili a trochu se vyptávali.


1) Kdo si myslíš, že vyhraje volby?
2) Který z králíků z klobouku byl lenivější?
3) Z kolika buněk si myslíš, že se skládá slepičí vejce?
4) Je nějaký zavřený klub po kterém se ti stýská?
5) Co nejzajímavějšího si vykoledoval na Velikonoce?


Vilém
1) Hana Hegerová.
2) Já ho viděl a žádní králíci tam nebyli.
3) Z 1000000.
4) Fantova kavárna.
5) Asi čokoládové vejce, nebo zajíček :)

Madman
1) Vyhraje Paroubek a to je pěkně na prd. Bohužel větší část národa věří těm jeho nesmyslům.
2) Bobek. Jednoznačně.
3) Turnmills.
4) Podle toho v jakém stadiu.
5) Maximální počet vajec byl myslím 38 (v době, kdy v každé domácnosti dávali jen jedno). Od 14 do 22 jsem domů přinesl akorát tak slušnou opici nebo v lepším případě jako bonus ještě víc ožralého kamaráda.

Chris Sadler:
1) Já jsem volič v UK, ne tady, takže to nesleduji. Neznám jinou zemi, kde by se volilo tak často jako tady, takže se divím, že lidé ještě chodí volit. Ale hlavně aby to nebyl ten malý Hitler Paroubek.
2) To bude asi jedna z těch tradičních českých prupovídek, co? Řekl bych, že asi ten, který v klobouku zůstal.
3) To je taková nepřesná otázka. Vejce se skládá z více částí: žloutek je jedna buňka, bílek jsou bílkoviny a skořápka je uhličitan vápenatý. Jestli bylo první vejce nebo slepice však nedokážu říct.
4) Barumba, Olomouc. Ti, kteří to znali, pochopí.
5) Jsem ten den byl po mejdanu, takže jsem si vykoledoval akorát pár hodin navíc v posteli.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CLIMAX

Sobota 27. 3. 2010
Vstup: po 23. hod 150 Kč
Vystupují:
Chris Sadler (CZ, UK), Vilém (CZ), Madman (CZ), vj Martin (CZ)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika