Rádiová show Minimatica již dnes

Rádiová show Minimatica již dnes

20. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pravidelném týdenním intervalu se k vám vrací rádio pořad Minimatica, v níž i tentokrát odezní horké novinky z úrodné půdy undergroundové house a techno scény. Připravte se na další výlet světem kvalitní elektronické hudby.
V úvodu relace si pustíme rozohrievačku v podobě deep-minimal-houseového věcičky Carving Down, o kterou se postaral německy mladý producent Rico Puesto, známý také vystupováním pod projektem Dinamoe. Vydáním této příjemné temně znějící lahůdky se ujal label Progcity Deep Trax.

Pěkný vokálový hlas v kombinaci s chytlavé příběhem, se kterým se vyhrál producent Willy SANJUAN ve skladbě The World Is Round, byl podnětem pro její zařazení do aktuální epizody Minimaticy. Konkrétně půjde o remix producenta Dia Zambrano na Molacacho rec.

Deep-houseového berlínský producent Till Von Sein se zapsal svým nejnovějším releasů pod francouzské vydavatelství Supplement Facts, na kterém vycházejí taneční záležitostí od producentů jako jsou Okain, Varoslav, Guy Gerber, Guti, David K atd.. My si dáme skladbu Sundown v parádním remixu, o který se postarala skvělá francouzská dvojka Dyed Soundorom & Shonky.

Kvalita mluví za vše a jako důkaz přichází na řadu novinka z dílny švýcarského mága Davida Durango. Ten si na nás nachystal energickou melodiemi proplétané skladbu Striptease, kterou naleznete v nabídce německého deep-houseového top labelu Dessous rec.

V zemi Německo zůstaneme a to při premiéře nové skladby od známého producenta jménem Marek Hemmann, který si na výpomoc přizval zpěváka Fabiana Reichelta, výsledkem čehož byla skladba Left. Celé EP, které se zatím objevilo pouze ve vinylové podobě, najdete pod značkou Freude Am Tanzen.

A teď si představíme něco, co zní velmi letne a osvěžujícím. Půjde totiž o zábavnou věcičku od projektu J-valencia, jehož tech-latino-houseového track Carnatic Mandolína v remixu od Mathey Velez, vás více přiblíží ke tomuto skvělému ročnímu období. Vyšlo na Deep Disco Music rec.

V podobném duchu bude pokračovat i producent Crek s Jumping Jack (Clatter rec.). Na konci to všechno uzavře skvělý techno producent Swat-Squad, kterému vyšla před několika dny hypnotická novinka Wheel Chair Race. Na vydavatelství Pulsewith rec.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 18:00 našeho času.

Přejeme všem příjemný poslech!

Set ke stažení z minulého týdne zde

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika