Fabric slaví desáté narozeniny

Fabric slaví desáté narozeniny

28. 04. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Je to neuvěřitelné, ale je to tak! Již deset let uplyne od prvního beatu, který zazněl v charismatickém prostoru klubu Fabric – Továrny na Život.
Čím se Fabric etabloval do české, klubové elity?
Především jedinečným výběrem umělců, rychlou reakcí na požadavky hudebního trhu, nezaměnitelným exteriérem a interiérem, skvělou akustikou a servisem, který poskytuje návštěvníkům. Všechny tyhle důvody nás motivují k tomu, aby oslavy 10. Narozenin proběhly způsobem, který nezapomenete a zapíše se do paměti tím nejlepším způsobem.

Proto jsme připravili poprvé dvoudenní oslavu, která bude věnovaná všem stylům, které provázejí Fabric uplynulé desetiletí. Pátek 14.5. bude s podtitulem Broken Beatz Nation a pořádnou oslavu můžeme odtušit ze zdrcujícího line upu, který je sestaven z mezinárodních stars jako FUTUREBOUND, AUDIO, DRUMSOUND, či slovenský B-COMPLEX. Českou elitu zastoupí BROOKLYN, NO MONEY, ELVIS a FORBIDDEN SOCIETY .

b complex

Druhý den Narozenin klubu Fabric bude věnován mainstreamovější části, kterou jste znali z posledních devíti oslav. Na 3 stageích klubu se dočkáte od house, přes progressive, trance až nejtvrdší formy techna a to vše zabaleno ve špičkové kvalitě, protože line up je skutečně ekluzivní a jedinečný.

Na koho se můžete těšit?

Holandský superprojekt RANK 1 poprvé v českém klubu, německá stálice RONSKI SPEED taktéž ve Fabric premiéře, zástupce tvrdosti a hard music, rakušan MARIO RANIERI, slovenská jednička, jehož tracky hýbou světem ROBERT BURIAN, dále dj ORBITH, MARTIN GREDNER, MICHAEL C, slovenská hračička a technik EKG, dále dj´s ROMAN HYDE, NESQUIK, LUMX a dalších 12 dj´s, jejichž výkony Vás nenechají v klidu od samotných 20:00, kdy párty začne, až do 08:30, kdy megapárty skončí!

ronski

Narozeniny budou také požitkem pro oči, protože připravujeme speciální, světelnou show a originální dekorace vytvořeny speciálně pro Narozeninovou show. Pastvou pro uši bude gigantický, 30 kw sound a zkrátka nepříjdou ani Vaše chuťové buňky, protože připravíme ovocné a čokoládové bary.

Zkrátka desáté narozeniny budou skvělou oslavou krásného odbobí, prožitého s Vámi, věrnými clubbery a návštěvníky Fabricu, kterým bych tímto od srdce poděkovali a doufáme, že následujících deset let bude podobně skvělých a ještě lepších!



Dodal: Martin Gredner, Fabric
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

10. NAROZENINY KLUBU FABRIC

Pátek 14. 5. 2010
Vstup: 250 / 300 Kč
Vystupují:
futurebound, audio, drumsound, forbidden society, no money, brooklyn, b-complex, Computer Artist, Forma, Elvis
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
kukac
30. 04. 2010 | 11:05:12
+0 | -0
yop..ide sa!!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika