High Contrast: Nový rezident party Bush

High Contrast: Nový rezident party Bush

04. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
High Contrast. Oblíbený po celém světě, v Čechách ovšem zbožňovaný a milovaný. Jeho vystoupení v Roxy jsou vždy velkou událostí i pro samotného Lincolna. Proto jsme se s ním domluvili a v nejoblíbenějším českém klubu bude hrát jako nový rezident dvakrát ročně. První letošní zářez v na Bushi udělá již 15. května a vy buďte při tom.
Co dalšího napsat o Lincolnovi? Co ještě nebylo zmíněno? Těžko říct. Ještě v roce 2000, kdy se upsal stáji Hospital, ho nikdo neznal. Následovalo několik singlů korunovaných debutem True Colours, který v roce 2002 sklidil obrovské ovace i mimo dnb scénu. Lincoln tak hned odzačátku vyfasoval nálepku jednoho z největších hudebních talentů a všichni čekali, zda splní obrovská očekávání.



Splnil. O dva roky později, v roce 2004, následovalo ještě mnohem úspěšnější LP High Society, kde najdete megahity Twilight Last Gleaming nebo Racing Green. Respektovaný drumandbassový časopis ho vyhlásil jako jedno ze tří nejdůležitějších drumandbassových alb uplynulé dekády.



Lincoln se však činil i jako dj. Obletěl celý svět, smíchal kompilace pro legendární řadu Fabric a Mixmag, mezitím remixoval Missy Elliot, White Stripes, vzpomeňme megaúspěšný Gold Digger bootleg.



Třetí deska pak vyšla v roce 2007 a Lincoln na ní opět zvedl laťku. Deska Tough Guys Don´t Dance je mnohými považována za jeho nejsilnější LP, klenotem na ní je opus If We Ever. Kromě LP Lincoln remixuje houseového Axwella a jeho hit I Found You a pro Pete Tonga připravuje Essential Mix.



Dá se ještě dosáhnout výš? V případě velšského zázraku nikdy nevíte. Nejnověji zremixoval Erica Prydze, Utah Saints nebo Adele a naplno se věnuje djingu. Jeho domácí label Hospital však slibuje velké věci. V půlce května nashledanou v Roxy a pokud už se nemůžete dočkat, stavte se v Roxy už v pátek 7. května, kdy proběhne zahřívačka Liquid Beatz s djs Anakinem, nitrousem, Vje a KamCZou.



Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH WITH HIGH CONTRAST

Sobota 15. 5. 2010
Vstup: 350 Kč
Vystupují:
High Contrast, Ghonzales, Babe LN, Danoo
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Bush - 15.5. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika