Minimalová radioshow Minimatica již dnes

Minimalová radioshow Minimatica již dnes

04. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Měsíc květen nastartujeme ve velkém stylu a to množstvím krásných skladeb, kterými si více přiblížíme přicházející letní období. Už zanedlouho nám léto přinese skvělé party pod otevřenou oblohou, kde tyto mnohé skladby teprve odezní.
Prvním dnešním příkladem toho bude Dan Curtin, od kterého odehrajeme novinku I See Light. Daná novinka pochází z nejnovějšího alba, jehož domovským vydavatelstvím není nic jiného než berlínský label Mobilee rec.

Jsem velmi rád, že po delší době tu mohu znovu přivítat skvělého producenta, který se prezentuje svým specifickým sound a je jím Radio Slave. V dnešní relací si vezmeme na mušku dvě novinky, v nichž jeho zvuk hraje podstatnou roli. Půjde totiž o remix skladby Body Pop pro projekt Nelski feat.. Tom Gandey, kde během celé skladby dominuje výborná klavírový složka. Objevíte ji na značce Rising Music.

Jako druhý tip tentokrát bude produkce okořeněná etno vokály od samotného Radio Slave-a pod názvem NINA (Rekids rec.).

Kromě toho v dnešní show přijdou na řadu i skvělé věcičky a konkrétně:
- Od švédského Ozgura Cana s jeho Mr. Winslow na My Disco Preset rec.,
- Nádherná skladba Love Rehab v kooperaci izraelského Chajima a zpěvačky Meital De razón na německém Bpitch Control rec.

Mezi následující tipy do příjemných letních dnů bych doporučoval produkci z dílen dvojky Doomwork & Neuroxyde pod názvem Time na skladba Unpredictable Sunday právě vyšla jako součást nejnovějšího alba na labely Boxer rec.

Vše zmíněné plus mnohem více z toho si můžete poslechnout v nejbližším dílu relace Minimatica.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 18:00 našeho času.

Přejeme všem příjemný poslech!

Set z minulého vysíláni ke stažení zde

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika