DRUMSTATION 19

DRUMSTATION 19

15. 11. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Podtitul vánočního vydání Drumstation „x-mass-ive line-up“ dává jasně najevo, že i letos to bude velká drum and bassová mela.Drumstation 19 se bude konat v příjemně vyladěných prostorách klubu Cross v Holešovicích a díky tomu budou mít návštěvníci možnost výběru ze dvou stagí..
DRUMSTATION 19 ...pátek 9.12.2005 20:00h

Hlavní stage bude klasicky heavy nu-skool drum and bassová a nadupané sety navíc přitvrdí pár anglických mcs spolu se scany a dekoracemi.Stage 2 začne breakbeatem, aby se o půlnoci zlomila do oldschool jungle areny. A navíc – Bass Beast světelná show na dvě hlavy!Kdo bude potřebovat naopak hlavu trochu zchladit, přízemní chillout nabídne výběr punkových a populárních songů na dva gramce. Do chilloutu je navíc vstup pro všechny zdarma.

V rámci proma na webových stránkách jsme pro tentokrát pro Bass Beast vybrali těžce oldschoolové fotky z roku 2000, další archivní fotky budou zveřejněny na webu a v médiích postupně do akce. www.badpoint.cz/drumstation/xtra/bassbeast.asp

Seznam vystupujících hovoří za všechno: Ray Rampage (Uk), Impact (Ch), Lockee (Ch), Mc Jiminee (Uk), Mc R-Vee (Uk), Babe Ln, Suki, Beast67, Appu, Freakox, Rich, Mary J, Basstien, Saku, Brada a Tchi-che-man.

web: www.badpoint.cz/drumstation
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika