Tip na trance alba a kompilace pro květen

Tip na trance alba a kompilace pro květen

04. 05. 2010  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (0)
Je zde nový měsíc a s ním přichází i pravidelný přehled čerstvých nahrávek z oblasti trance a progressive hudby. Do květného přehledu jsem umístil čtyři kousky, které by vaše „sluchové buňky“ neměli minout. A o jaké, že kousky se to jedná? To se dozvíte uvnitř článku.

Mr. Sam - Pop ModelMr. Sam - Pop Model

Francouzský dj a producent Mr. Sam (vlastním jménem Samuel Paquet) vydal novou záležitost. Album, jež obsahuje 20 skladeb, na kterých Samuel napracoval sám, ale přizval si i velmi pestré hosty. Pro představu můžu jmenovat např. Andy Duguida, BTho, Tiff Lacey a další neméně slavná jména. Těšit se také můžete na jeden bonusový track, v podobě remixu Mr. Sama na skladbu Clockwork od kanadského Deadmau5e.

Richard Durand - In Search Of Sunrise 8 South AfricaRichard Durand - In Search Of Sunrise 8 South Africa

Po dvouleté odmlce se mezi nás opět vrací jedna z nejoblíbenějších sérií mixovaných kompilací. Ano, mám na mysli In Search Of Sunrise holandského labelu Black Hole Recordings. Místo Tiësta, který stál za předchozími díly, a který Black Hole opustil, převzal otěže do svých rukou velice oblíbený Richard Durand. Tento holandský dj a producent se na dvou cd vydal zachytit atmosféru Jižní Afriky. Pomohli mu v tom skladby od First State, Toma Clouda, Daniela Wanrooye, Jasona van Wyka, Belteka a dalších.

w&w trance world 10W&W - Trance World Vol. 10

Holandská dvojice Wardt van der Harst a Willem van Hanegem stojící za projektem W&W. Nyní se podepsala pod dalším dílem série mix kompilací vycházejícím pod světoznámým labelem Armada Music, Trance World. Pořadové číslo 10 bude v jejich mixu obsahovat skladby od mnoha producentů. Ve výběru najdete Global Illumination, Rex Mundi, Tritonal, Binary Finary, Simona Pattersona a to je jen střípek, který naladíte na pestrém dvou cédéčkovém mixu.

Bobina - Russia Goes Clubbing 2010Bobina - Russia Goes Clubbing 2010

Přední ruský producent a dj Dmitri 'Bobina' Almazov vydává kompilaci inspirovanou jeho radio show Russia Goes Clubing. Ta je vysílána každý týden a jedná se o jednu z nejznámějších trance radio show z bývalého východního bloku. Nyní přichází Bobina z kompilací, na které představuje nejnovější trance produkci od djs jako Nic Chagall, Ali Wilson, Alex M.O.R.P.H., Sander van Doorn a dalších to vše zabaleno v 80 minutovém mixu.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika