Loutka oslaví narozeniny již zítra!

Loutka oslaví narozeniny již zítra!

06. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Loutkovy narozeniny jsou za dveřmi. Zítra - v sobotu 8.5. se tak v Roxy odehraje sváteční Human Traffix, na který zároveň přijede legenda londýnské klubové scény a skvělý dj JB.
Loutku lze po právu považovat za základní kámen české taneční scény. Nepočítáme-li jeho počátky v klubu Futurum, kde se jako DJ věnoval více kytarovým a now wave projektům (jeho nejoblíbenější skupinou byli Duran Duran), byl Loutka u zrodu téměr všech důležitých momentů vzniků a vývoje české klubové scény.



Po první house party v klubu Meloun byl neodvratně lapen houseovými rytmy. Odjíždí do Amsterdamu, kupuje gramofony, mixpult, první desky a v neformálním seskupení ToMaMi stojí u zrodu prvních parties v České produkci. V roce 1993 se stává spoluzakladatelem agentury Roxydust House Factory - dnes Roxydust - a společně s Jardou Krampolem a Petrem Hoskem startuje první pravidelné parties v KD Ladvi.

Rok 1994 je rokem zlomovým -DJ Joost Van Bellen ho zve do amsterdamského klubu Roxy, kde se zasluhuje o další prvenství - jako první Český DJ vystupuje v zahrančíním klubu. V letech 94, 95 dostává v Amsterdamu angažmá takřka ve všech předních klubech (Chemistry, Mazzo, Paradiso, Richter, Waakzaamheid) a sbírá cenné zkušenosti, které ve spojení s jeho přirozeným hudením talentem a citem pro atmosféru pasují Loutku na nejoblíbenějšího Českého DJe.



V Praze nechybí na programu žádné větší party, objíždí taneční akce po celé republice. Měl rezidentní noc v pražském klubu Radost FX a podílí se na produkci agentury Roxydust, která v roce 1996 rozjíždí Loutkovu rezidentní noc Shake v klubu Roxy. Shake se stává v prvních dvou letech fenoménem a Loutka je pomalu, ale jistě legendou taneční scény.

V rámci této noci, vůbec poprvé, zajistil program Shakeu výhradně on. Počin, kterým se žádný Český DJ nemůže pochlubit. Vystupoval po boku mnoha velkých jmen, jako například Darren Emerson, Terry Francis, Robert Owens, David Alvarado, Josh Wink, Jost Van Belen, Dimitry (Dee Lite), Mr.C, Westbam, Bushwacka, DJ Sneak, Dimitry (Amsterdam), Koenie, Marcello, Eddie Amador, 4 Hero Djs, UFO, Jazzanova, Silicon Soul, Junior Sanchez, Knee Deep a řadou dalších. Jeho DJské sety jsou charakteristické tou nejčistší house music a nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tancujícím publikem často působí až mysticky.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
jb, loutka, vilém
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika