Soutěžte s narozeninovou Vogue

Soutěžte s narozeninovou Vogue

09. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Noc Vogue slaví první narozeniny! Při této příležitosti může jeden z Vás vyhrát dva designové kousky od návrhářek, které zde předvedou své modely. K tomu ještě obdrží jeden poukaz v hodnotě 2.000,- do kosmetického centra Lada Esthetic, dva VIP vstupy a lahev Freixenetu.
Oblíbená klubová noc VOGUE slaví 1. narozeniny! V květnu 2009 totiž rezidentka noci LayDee Jane odstartovala premiérový díl a od té doby vám pilně během uplynulého roku přinášela zajímavé české i zahraniční hudební hosty. Do varu vás dostala např. francouzská Djka Miss Duckin´, nizozemský DJ Jesse Voorn, belgický Fred Baker a řada skvělých českých Djs.

Soutěžte o atraktivní ceny ZDE



Tou hlavní zajímavostí a lákadlem celé noci však byly originální módní show, které si milovníci neotřelé módy mohli užít na většině akcí Vogue. Na jediné pravidelné pražské party spojené s módní přehlídkou se tak představilo například návrhářské studio Odd-Room Designers, módní značka New Yorker nebo studenti návrhářství Střední průmyslové školy oděvní z Prahy či Technické univerzity v Liberci.

pravoslavny

hinduismus

V pátek 14. 5. vás čeká speciální narozeninové vydání této noci. Na květnový díl chystá LayDee Jane pro všechny návštěvníky „dárek“ v podobě společného vystoupení s houslistou Michaelem Hejčem. Zopakujte si tak atraktivní souhru elektronické hudby a živého houslového doprovodu, který Mecca zažila naposledy na únorovém VOGUE. Zároveň si rezidentka noci pozvala ty, kteří se pravidelně objevovali na předchozích dílech a mají mezi klubery velký úspěch. Symbolicky popřát Vogue přijdou DJ Eddie Sender a Carl Lope. Za mixpultem hlavní stage to tentokrát rozjede i prověřená sestava, která vás bavila především na druhé scéně party - DJ DejFF a Trancegate společně s Clarou Bailar. Právě Clara obohatí set svým zpěvem.

krestanstvi

Když se řekne Vogue, představíte si skvělou hudbu, ale také extravagantní módní show. Ani o tu v květnu nepřijdete, čeká vás totiž pokračování jedinečné přehlídky na téma světových náboženství z dubnového Vogue. Nevěříte? Přesvědčte se tedy v pátek 14. května na vlastní oči, jak mladé návrhářky přetvořily do nádherných, odvážných šatů myšlenky judaismu, islámu a hinduismu. V rámci části věnované islámu se představí také atraktivní břišní tanečnice.


Dodal: Jan Novotný, Meccamix Production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOGUE 1ST. ANNIVERSARY

Pátek 14. 5. 2010
Vstup: 190 Kč / VIP 490 Kč
Vystupují:
laydee jane feat. michal hejč, eddie sender, carl lope, dejff, clara bailar, trancegate
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Vogue - 14.5. Mecca
2 designové kousky, 1 poukaz za 2.000,- Lada Esthetic, 2 VIP vstupy, láhev Freixenetu
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika