Minimalová radioshow Minimatica již dnes

Minimalová radioshow Minimatica již dnes

11. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Změny patří ke životu a k takovým změnám dojde také v rámci pravidelné radioshow Minimatica. Dané změny se týkají změny vysílacího času na minimalovém kanálu rádia Digitally Imported a hlavně délky vysílání samotné relace.
Od nejbližší středy čas vysílání se posunuje na 19:00 CET a bude končit ve 20:00. Hodinový vysílací čas však nemění nic na tom, že i nadále vám budu přinášet kvalitní novinky ze sféry undergroundové elektroniky jak tomu bylo doposud.

Už teď se můžete těšit na desítku skvělých skladeb, kde své místo zaujal i nový remix mé (Hyricz) skladby We Love Our Planet, o který se postaral italský producent Andrea Rucci na digitálním labely Sumo Juice.

Talentovaný Švýcar David Durango, vystavující své releasy na labelu jako Poker Flat nebo Kina Music, poskytne dvojnásobný pohled na svůj sound v podobě skladby Give Me Up a remixu skladby Velvet pro berlínských Cosmic Cowboys.

Kromě toho v aktuální desítce skladeb objevíte i chytlavé remix od Lemon Popsicla staré známé skladby Doop pro projekt Squeeeze na Tiger rec.

Nezapomeňte, nejnovější pozměněnou epizodu relace Minimatica si můžete poslechnout už nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Přejeme všem příjemný poslech!

Set z minulého týdne ke stažení ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika