SCSI-9: Nejpopulárnější elektronici Ruska

SCSI-9: Nejpopulárnější elektronici Ruska

16. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Květnový Acid Box nabídne návštěvu z Ruska! Moskvevský projekt SCSI - 9 (small computer system interface) je jednou z nejpopulárnějších elektronických formací z Ruska a svojí tvorbou a sety se proslavil po celém světě. Projekt vystoupí již tento pátek v Roxy!
Hudební záběr projektu Antona Kubikova and Maxima Milyutenka je skutečně široký – downtempo, minimal, ovšem i hudba pro celou řadu moskevských divadel, s nimiž spolupracují od roku 2002.



Všechno se to stalo velmi rychle. V roce 2000 si dva kamarádi pořídili studio, o rok později se Maxim připojuje k Antonovi a jeho projektu SCSI – 9. V roce 2002 už mají tolik materiálu, že poprvé živě vystupují a v ještě tentýž rok se jejich věhlas rozrůstá tolik, že o jejich živé vystoupení projeví světoznámý klub Fabric v Londýně.

SCSI – 9 potom obrážejí Rusko a Evropu křížem krážem a jejich živá vystoupení si budují vynikající reputaci. Namátkou: Hamburg, Varšava, Ljubljana, Madrid, Transmediale (Berlin), Pulse (Moscow), Wilsonic (Bratislava), Dialog of 4 Cultures (Lodž), in Subotica (Srbsko), Atény, Monegros ve Španělsku, s Richiem Hawtinem, Magdou, Troy Piercem nebo Gui Burratem.



Stejně jako živá vysupování, i hudební produkce projektu SCSI – 9 je pověstná a vychází na prestižních, zejména německých labelech jako Trapez, Traum/Trapez, Salo, Freizeitglauben, Morris Audio, Highgrade. Nejznámější je však jejich spolupráce se značkou Kompakt (a jejími sublabely), kde vydali řadu epíček, remixů a především svoje třetí album.

Od roku 2005 funguje jejich vlastní vydavatelství Pro-Tez, které si pod svá křídla vzala distribuce Kompaktu. Značka si získala pověst vydavatelství vydávajícího inteligentní elektroniku. Domov zde našly projekty jako Lazzich, Microboss, D-Pulse, Korablove, De:Se, Masha Era. Na květnovém Acid Boxu vás čeká opět mimořádný hudební zážitek.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ACID BOX WITH SCSI - 9 LIVE

Pátek 21. 5. 2010
Vstup: předprodej 200 Kč / na místě 250 Kč
Vystupují:
Scsi-9, Tráva, Charlie Navigator
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika