Bad Company na červnové Break4Beats

Bad Company na červnové Break4Beats

26. 05. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dívky omdlévají rozkoší, pánové hurónským řevem vyjadřují souhlas s hranými deskami, ruce jsou nad hlavou, nohy už bolí od tancování, uši chtějí pořád víc. Co to znamená? Že Bad Company nejsou daleko - vystoupí totiž na červnové Break4Beats!
Kdo by neznal Bad Company, nechvalně proslulou bandu, která světu přinesla takové majstrštyky jako The Nine, 4 Days, Planet Dust či Miami Flashback? Jistě, dny starých dobrých Bad Company ve složení d-Bridge, Fresh, Maldni a Vegas jsou dávno pryč, to nikdo nepopírá. Ale co rozhodně není pryč je hudební talent d-Bridge, Freshe, Maldniho a Vegase. Jejich cesty se možná oficiálně rozpojili, ale ve skutečnosti kráčí pořád po té stejné cestě, která vede k produkování skvělé muziky. Zatímco d-Bridge a Fresh zvolili sólovou dráhu, Maldini a Vegas zůstali věrni značce Bad Company, založili vlastní label Bad Taste a zbytek, jak se říká, je už historie.

Za domácí tým se představí DJ Five, turntabilista, několikanásobný vítěz tuzemských kol prestižní soutěže ITF, spoluzakladatel Questablists crew a především výborný DJ, který to s gramofony skutečně umí. To je obecně velmi dobře známo, ale co už se ví méně je to, že Five hraje i drumandbass. Dalším znamenitým DJem bude C.N.B z bookingu Drumandbass.cz. Pokud máte rádi promyšlené sety, které mají hlavu a patu a ještě se na dá parádně vyřádit, C.N.B je váš člověk. Svůj značný djský um představí i zkušený DJ Rippa, někdejší člen uskupení Basstillbeat, nyní pod křídly brněnského Redrumu. A jako obvykle ani tentokrát nebude chybět miláček publika DJ Sayko.

Barová, Breakmatch stage pohostí iGora, Yaka, Kotlyka a Marcca. Plátno a projektor se opět vezme na starosti Pasqil.

Více informací naleznete na:
www.fleda.cz
www.break4beats.cz
www.myspace.com/break4beats


Dodal: Ivo Pezlar, Level B production
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAK4BEATS

Pátek 18. 6. 2010
Vstup: 190 Kč
Vystupují:
Bad Company (UK), Five, C.N.B, Sayko, Rippa
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika