Letní party Bora Bora bude plná hvězd

Letní party Bora Bora bude plná hvězd

09. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Oblíbená letní párty Bora Bora bude ještě nadupanější hvězdami než kdy předtím, skvělá dvojedice– Pirates Island a La Terrasse je tu pro Vás. Červnový díl přiveze vítěze cen MTV Adria - Kirila Džajkovského!
Pirates Island v exkluzivním klubu SaSaZu je již za dveřmi a my jsme hrdí, že letos můžeme v Praze opět přivítat famózního hudebníka, Dje a mnohonásobného vítěze cen MTV Adria - Kirila Džajkovského. Pouze v Sasazu můžete vidět hudbu růst na úplně jiný stupeň, tvořený rytmy elektro, rnb, ragae a folku přecházející v novou dimenzi, aby pro Vás vytvořily úžasnou moderní symfonii a luxusní show řízenou nejmodernějšími technologiemi. Tato párty s obrovským počtem různorodých vystoupení Vám úplně pomotá hlavu.



Kiril Džajkovski je rodák z Makedonie, největší balkánský skladatel a producent elektronické hudby, znám jako Čajkovský 21.století, který je dnes slavný po celém světě – Evropě, USA, Kanadě i Austrálii. Mezi jeho nejznámější díla patří ‚Synthetic Theatre‘, ‚Homebound‘ a ‚Religion & Sex‘. Kromě svých sólových alb píše také hudbu pro film, televizi, divadlo a například současný balet Capinera.



Kombinace elektronické a ethno hudby, skvělých zpěváků, živých dechových nástrojů, bicích nástrojů, kláves a gramců – ta nadchne každého.

Tentokrát má sebou Kiril Džajkovski kromě svého Bandu i skvělou posilu. Jeho hosty jsou: Esma Regepova -„ Queen of the Gypsies“ skvělá zpěvačka romského původu a báječná osobnost, též nazývaná „matkou Terezou“ dnešní doby, která je u nás dobře známá a velmi oblíbená.



Ras Tweed – stoupající pěvecká hvězda, zpěvák s africkými předky a zajímavým hlasem, který během posledních let vystupoval s mnoha umělci po celém světě, který spolu s Esmou šplhá vzhůru po žebříčku hitparád se skladbou Kirila Džajkovského „ Raise Up Your Hand“.



Sercuk Orchestra (Elektro Balkanika) – další „koření“ do skvělé směsi je band Kirila Džajkovského, který je složen ze samých výrazných osobností – muzikantů, kteří hrají živě na dechové nástroje, strunové nástroje, bicí i klávesy

Pirates Island djs ani nemusíme představovat: djs Bon Finix+ Tripmain, John Culter, Tony M

V dobré náladě po párty nemusíte jestě domů, naopak, sejděte se s hvězdami večera v příjemné atmosféře klubu Le Clan v Balbínově ulici.

Poslechněte si:
http://www.youtube.com/watch?v=yYzbKxm24aU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=GRM-hjc8yr8&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=3BwBeeJaFjA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=UXTrxcD7YTg&feature=youtube_gdata


www.starmixparty.cz

Dodal: Michaela Růžičková, Starmix
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BORA BORA - PIRATES ISLAND

Pátek 18. 6. 2010
Vstup: 290/ VIP 490 Kč
Vystupují:
Kiril Džajkovski + Esma Regepova, feat. Ras Tweed feat. Sercuk Orchestra (Elektro balkanika) Pirates Island DJ’s : Bon Finix + Tripmain, John Culter, Tony M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika