Rozlučka Roxy s těmi nejlepšími djs

Rozlučka Roxy s těmi nejlepšími djs

09. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Prostor klubu Roxy v Dlouhé 33 projde v průběhu léta rekonstrukcí. Pokud se chcete se starou Roxy přijít rozloučit, nabízíme hned čtyři možnosti. V rámci posledních dvou červnových víkendů proběhne rozlučka Good Bye Old Roxy a to ve velkém stylu!
V pátek 18.6. vám nabídneme Bush, na kterou dorazí miláček českého publika a veterán drumandbassové scény dj Klute. Do Roxy přiveze zbrusu novou desku Music for prophet. A pozor! Na Bush s Klutem pro vás máme dárek – do 23:00 bude vstup zdarma! O den později, 19.6., dorazí na Vibrator Zinc. Další veterán drumandbassové scény, jak ho neznáte! Vůbec poprvé u nás odehraje houseový set!



O týden později pro vás máme další bomby: v pátek 25.5. přijede na Acid Box jeden z nejvýraznějších djs světové elektroniky, otec minimalu a majitel kultovní značky Poker Flat, Steve Bug, jehož sety jsou vyhlášené! Sérii rozlučkových mejdanů pak 26.6. uzavře Climax s hvězdou španělské hudební scény Abel Ramosem!



V předprodejích je vstupenka Good Bye Old Roxy platící na všechny čtyři akce, kterou koupíte za 400 korun! Samozřejmě můžete koupit lístky na každý mejdan zvlášť. Kompletní info najdete na www.roxy.cz. Přijďte se rozloučit se starou Roxy!

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ACID BOX WITH STEVE BUG

Pátek 25. 6. 2010
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
Steve Bug (GER), Tráva, Raidem, vj Spectravision37
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika