Nová skladba LayDee Jane a Freda Bakera

Nová skladba LayDee Jane a Freda Bakera

09. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (4)
Činorodá producentka, djka a současně i moderátorka vlastního radiového pořadu, LayDee Jane, si na své producentské konto přidala další zářez. Společně s belgickým Fredem Bakerem připravila novou skladbu s názvem „Renaissance“.
Tuto taneční pecku vydal v květnu prestižní label Fraction Records, dostupná je také prostřednictvím internetových obchodů jako je Beatport, Trackitdown a Junodownload. V jejich žebříčcích se track brzy po svém zveřejnění umístil vysoko. Nový release obsahuje vedle originálního tracku také remixy od dalších uznávaných producentů. LayDee Jane jej představí také během svého vystoupení v pořadu Dance Exxtravaganza na radiu Evropa 2 (26.6.).



LayDee Jane je vedle djingu známá také spoluprací s jinými hudebníky uznávanými na producentském poli. Nyní představila nový release s názvem „Renaissance“, na kterém se podílel i belgický DJ a producent Fred Baker. Nejedná se přitom o jejich první spolupráci. V minulosti Baker zremixoval remix singlu LayDee Jane - „Breaking The Spell“ a v dubnu přijal pozvání na její klubovou noc VOGUE do pražské Meccy. Na novém releasu je Baker uveden nejen jako spoluautor původní skladby, ale také vytvořil vlastní remix.

Kromě Bakerovy „předělávky“ najdeme v track listu ještě remixy od skotského DJ, producenta a vokalisty Mallorcy Lee a také od jednoho z nejúspěšnějších belgických hudebních tvůrců, Fast Distance. Renaissance vydalo v polovině května prestižní vydavatelství Fraction Records. Brzy po svém zveřejnění se track vyšplhal vysoko v žánrových žebříčcích TOP 100, konkrétně na Beatportu obsadil 26. místo a na Trackitdown dokonce 13. příčku.

„S Fredem se pracuje skvěle, vážím si ho jako perfektního producenta. Vyzkoušela jsem Renaissance přímo na publiku na několika akcích, které jsem mohla v poslední době navštívit,“ říká LayDee Jane. Renaissance si můžou její fanoušci poslechnout 26. 6. v radiovém pořadu Dance Exxtravaganza na radiu Evropa 2, kde LayDee Jane vystoupí společně s dalšími interprety.

Tracklist:

o Fred Baker vs LayDee Jane - Renaissance (Original Mix)
o Fred Baker vs LayDee Jane - Renaissance (Fred Baker Remix)
o Fred Baker vs LayDee Jane - Renaissance (Fast Distance Remix)
o Fred Baker vs LayDee Jane - Renaissance (Mallorca Lee Remix)

Více informací:
www.laydeejane.eu
https://www.beatport.com/en-US/html/content/release/detail/237066/Renaissance


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
4 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Jan
11. 06. 2010 | 00:19:23
+0 | -0
to je jedno kdo ji to dela, stoji to za hovno stejne jako ona sama, hodne upada a mela by s tim seknout nez skonci nekde na vesnicky diskotece kde bude hrat za litr :)) ostatni djky maji rodinu, mela by odejit at prijdou mladsi a hlavne lepsi
xxx
10. 06. 2010 | 18:51:14
+0 | -0
Kdo jí to dělal? Eddie Sender?
Jan
10. 06. 2010 | 15:59:15
+0 | -0

tezkej prumer

no to je pecka:)))) totalni prumerny track, dokud Fred delal produkci pro sebe stala za neco. Slavna stara Laydee Jane uz upada a tak se snazi produkovat takovy sracky ve stylu teto. Osobne by me zajimalo, kolik sil vydala na tvorbe teto produkce. Nejen ze ten track je o nicem, ale i Laydee Jane je uz o nicem a s modni prehlidkou muzes hrat uz na kazdy diskosce. No respect for Laydeeee...
Max
10. 06. 2010 | 14:12:35
+0 | -0
No to je pecka teda :))))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika