Party Wash Up aneb mejdlo v myčce

Party Wash Up aneb mejdlo v myčce

10. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na pátek 18. června je pro vás připraven již druhý díl nové akce pod hlavičkou Mejdanyzm. Název „Wash Up!“ již mnohé napovídá a tak nikoho jistě nepřekvapí, že místem konání je luxusní myčka aut Land Car. Po menších úpravách se prostředí myčky rázem změní na příjemný klub s téměř obývákovou atmosférou.
Wash Up! má ve svém kalendáři označeny pouze 4 termíny v roce. Pokaždé Vám nabídne možnost poslechnout si spoustu hudebních stylů, vychutnat si kvalitní koktejly, grilování na venkovní terase a mnoho dalších vychytávek.

Stejně jak tomu bylo na prvním díle, odstartuje pestrou hudební nadílku dj Mr. Ultrafino - velký sběratel toho nejlepšího ze stylů jakými jsou například jazz, funk, soul, latino, groovy a další. Mr. Ultrafino je rezidentem úspěšné bukanýrské akce „FÚZE“, kde s ním vystupuje také dj Chochácz . Ten bude pokračovat v podobných rytmech a to až do půlnoci, kdy se za pult postaví dj Roman Rai, resident nové párty Flow v klubu Roxy a zejména mejdanu „Legendární Vlny“ na houseboatu U bukanýra.

Progresivní sound, to jsou Romanovy sety především. Často kombinuje více různorodých stylů do kompaktního celku. Jeho podání house music vyvolá často neopakovatelnou atmosféru, jelikož vedle pravidelných beatů do svých setů zahrnuje velké množství jak pocitových a melodických, tak i hypnotických zvuků a zajímá ho vedle rytmické časti především hudební náplň skladeb. Vždy reaguje na atmosféru v klubu a podle ní graduje své vystoupení.

Dalším hostem, který by neměl na této párty chybět je dj Bo.dan, Romanův souputník z již zmíněné akce Legendární Vlny. Jeho progresivní sety se dají jen těžko zaškatulkovat do nějakého stylu. Dokáže hrát progressive house s bublavými zvuky a groovy náladou s prvky electra v kombinaci s tribalovými rytmy a deepovými pasážemi. Tento sound od něj můžete slyšet převážně na Bukanýru a v podobně velkých klubech. Zároveň je však schopen odehrát energií nabitý set se silnou gradací, zajímavými zvraty a momenty překvapení. Pokud mu to nálada v klubu dovolí nebojí se silných valivých progressive tracků, hutných basových linek a kosmických vokálů.

OBČERSTVENÍ:

V myčce budou připraveny 2 bary. Land Car bar Vám nabídne především výčep piva, na Mejdanyzm cocktail baru bude široký výběr míchaných koktejlů, kvalitní rumy a pivo Desperados. Ze sálu s hudební produkcí je možnost jít přímo na venkovní terasu, využít příjemné posezení na čerstvém vzduchu a případně si dát nějakou dobrotu na grillu.

DOPRAVA:
bus: 136 (zastávka Krejcárek)
tram: 1, 10, 19 (zastávka Krejcárek)

možnost parkování přímo v místě konání

OSTATNÍ:

Zvuk a světla budou zajištěny díky spolupráci s Mayapur sound system, prostory budou vyzdobeny dekoracemi od Mejdanyzm. Fotoreport z prvního mejdla v myčce najdete na stránkách Mejdanyzm

http://www.myspace.com/mejdanyzm

Dodal: Lukáš Chocholouš, Bukanýr
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

„WASH UP!“

Pátek 18. 6. 2010
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Roman Rai, Bo.dan, Mr. Ultrafino, Chochácz
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika