Koncert The Whitest Boy Alive již v pondělí

Koncert The Whitest Boy Alive již v pondělí

10. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
 The Whitest Boy Alive patří díky nezaměnitelnému hlasu Erlend Oye a čistým melodiím mezi nejvýraznější představitele tzv. indie popu. Jejich očekávané vystoupení se už rychle blíží a my vám přinášíme poslední informace před koncertem.
Dveře hlavního sálu Paláce Akropolis se otevřou v půl 8 a samotný koncert začne v půl 9. Během večera Erlend Oye se svou kapelou představí své poslední album Rules, ale zazní i hitovky z prvního albu Bubbles. I podle slov Marcina Öze, který poskytl krátký rozhovor, publikum může čekat téměř cokoliv. Právě nezapomenutelná atmosféra na koncertech je to, čím si The Whitest Boy Alive získali přízeň fanoušků po celé Evropě!



The Whitest Boy Alive patří díky nezaměnitelnému hlasu Erlend Oye a čistým melodiím mezi nejvýraznější předtsvitele tzv. indie popu. Erlend Oye je jedním z neosobitějších vokalistů současné doby a ti co ho neznají skrze The Whitest Boy Alive ho určitě poznají v písních slavných Röyksopp, Dntel nebo Safety Scissors, ale hlavně jako polovinu stále ještě slavnějšího dua Kings of Convinience.



The Whitest Boy Alive jsou de facto zhmotněním jeho touhy po čistém a přímočarém pop-rocku bez jakékoliv elektroniky. Paradoxem je, že kapela vznikla v roce 2003 v Berlíně původně jako elektronický projekt ve spolupráci s Marcinem Özem, v té době známým klubovým producentem. Podle Marcina by se jejich hudba dala popsat jako „popová hudba hraná na klasické rockové nástroje, ovlivněná taneční hudbou 70., 80. a 90. let.“ Živý projev je pro The Whitest Boy Alive naprosto zásadní pro komunikaci s fanoušky, své koncerty nikdy nenahrávají, aby zachovali neopakovatelnou atmosféru každého živého vystoupení a proto je jejich pondělní koncert na dlouho dobu jedinečnou příležitostí tuto atmosféru zažít! Tak přijďte, ať vás to pak nemrzí.

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: THE WHITEST BOY ALIVE

Pondělí 14. 6. 2010
Vstup: 600 Kč / 700 Kč
Vystupují:
The Whitest Boy Alive
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika