Rehab má pro vás dávku prázdninového očkování

Rehab má pro vás dávku prázdninového očkování

15. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
(Promotion) Máte pocit, že jste již dostatečně vyléčeni? Omyl! Rehab má pro Vás finální dávku očkování Vaší roční terapie v podobě closing párty klubové sezóny před slunným létem. Klub Mecca a Rehab Vám nabídne stylovou rekapitulaci celého clubberského roku.
Tímto večerem Vás provedou vybraní čeští DJs - Nesquik, Milan Kroužil, Vítek Červený atd. Hedlinera párty zaujme Nesquik, rezident a spoluzakladatel noci Rehab, který za svou kariéru stihnul vystoupit po boku těch největších hvězd, jakými jsou například Carl Cox, Marco V, Sébastien Léger a jeho sound je slyšet na všech známých eventech.

Doplní ho stylový DJs a komentátoři internetového a éterového Dance Rádia - Milan Kroužil a DJ Future, které můžete slyšet v pořadu Clubmix na www.danceradio.cz a na 89,0 a 102,9 FM (Praha). Jejich asistent bude oblíbený párty playboy - DJ Vítek Červený a celý večer uzavře talentovaná mladá krev - DJ Ozzy. Na druhou stage zaútočí RnB DJs s jejich nejnovějšími hity v urban scéně.

Rehab sexy sestřičky se o Vás budou starat po celou noc a samozřejmě nebudou chybět dekorace, performance a další doplňky. Hudební resuscitace by nemohla být již více příjemná…

rehabnight.com
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REHAB PRESENTS SUMMER CLOSING PARTY

Sobota 26. 6. 2010
Vstup: holky do 24:00, 190 czk, vip 790 czk (guestlist - platnost do půlnoci)
Vystupují:
Nesquik, Milan Krouzil, Vitek Cerveny, Ozzy 2nd stage: RnB DJs & special guest
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika