Hardtechno Provincie 4

Hardtechno Provincie 4

16. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je to tady! S radostí Vám můžeme oznámit, že česká hardtechno scéna zažije obrovský svátek. V sobotu, 24. září 2010 se nad Brněnským klubem Favál stáhnou mračna. Všechna pozornost se bude soustředit na toto místo. Bouři z čistého nebe vyvolá již 4. pokračování klubové noci Hardtechno Provincie.
A kdo rozparádí vaše tancechtivá těla?
Z Mexika se k nám přiřítí kyselina, která Vás bude požírat zevnitř. Těšte se na dávku „mexicore“, čeká Vás spousta energie a emocí. Tenhle člověk ze sebe vydá víc, než 100%, přesvědčte se sami! Nemůže to být nikdo jiný, než samotný Acid Flux!

Acid Flux (Mexiko)



Z Ukrajiny, země ledů a mrazů do České republiky poprvé zavítá Lady Kate. Tisíce ledových jehliček, tvrdých jako ocel, se Vám při jejím vystoupení zaryjí pod kůži. Čeká na vás silný koktejl extravagantní chuti umíchaný ze sex-appealu, energického míchání a vášnivého představení, který dostává davy po celé Evropě do absolutní extáze.

Lady Kate (Ukrajina)



Třetí headler pochází od protinožců z Austrálie. Pobočník a pravá ruka DJe Rushe. V Čechách především známý z akce Pig Fest a Apokalypsa. Další velký pán, DJ Bold.

Dj Bold (Austrálie)



Jako první Vám do České republiky dovážíme i umělce známého jako DJ Tim Revers. V současné době jsou se Sandy Warezem jedni z nejpopulárnějších hardtechno DJ‘s v Belgii. Počítejte s tím, že jakmile se ocitne za mix pultem, tak Vás přejde humor a začne těžká diktatura hardtechna.

Tim Rivers (Belgie)



Od našich bratov zo Slovenska Vás dorazí rozbombardovat Kofos, nebudou chybět ani prvky industriálu.

Českou zemičku bude zastupovat DJ Peca, člen crew schranz.cz, který o sobě v posledních letech dává dost vědět. Sekundovat mu bude jeho blízký spojenec, výchočeský hardtechno express DJ Kesz.

Z Tábora dorazí Muttaggen, ve svém okolí velice známý DJ a věřte, že Vás o tom ani chvilku nenechá pochybovat.

A v neposlední řadě rezident HTP a milovník rychlých beatů Lenzy. Ovšem nedojede sám! Na pomoc mu přijede slovenský DJ Tronic. Čeká Vás skvělé vystoupení on 4 deck!

Ani tentokrát nebude chybět Techno stage a ani zde nebude line up nějak ochuzen! Jakmile DJ Bold dokončí svůj hardtechno set na main stage, přejde Vám ukázat i své umění s techno deskami.

Pořádné techno Vám premiérově v České republice namíchá i Acid Flux aka Loop Junkies!

Českou techno špičku bude zastupovat známá dvojice Steen vs. Spirakros. Něžnou část populace bude na techno stagi zastupovat oblíbená DJka Heaton. Dále se Vám přijede představit královéhradecký DJ Marionette a v neposlední řadě přijede podráždit Váš pohybový aparát i zlínský oblíbenec DJ Kita. Samozřejmě nebude chybět ani Krtekk a můžete se těšit i na set „duchovního otce“ Hardtechno provincie DJe Skaise.

Na místě Vás čeká zelený a i barevný laser, LCD televizory s videoprojekcí, GOGO tanečnice, hlavní stage bude posílena o další 3 kW zvuku. V jednání je i posílení odvětrávání klubu. Kapacita klubu bude zvětšena vyklizením parketu od sedaček a vy získáte více místa na paření. Pro odpočinek a posezení je připraveno spousta místa na terase.

www.provincie.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HARDTECHNO-PROVINCIE 4

Pátek 24. 9. 2010
Vstup: do 22 hod 199kč/8eur po 22hod 250kč/10eur
Vystupují:
Acid FLux (Mexiko), Lady Kate (Ukrajina), Bold (Austrálie), Tim Rivers (Belgie), Kofos (SK), Muttaggen, Peca vs. Kesz, Tronic (Sk) vs. Lenzy Techno stage: Bold (Austrálie), Acid Flux aka Loop Junkies (Mexiko), Steen vs. Spirakros, Kita, Heaton, Krttek, Marionette, Skais
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika