MS 2010 s Reloopem

MS 2010 s Reloopem

29. 06. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vzhledem k právě probíhajícímu Mistrovství světa ve fotbale pro vás máme v našem e-shopu připraveny zajímavé dárky k několika produktům značky Reloop. Při objednávce můžete zdarma získat zlatý fotbalový míč nebo praktický 4 GB flash disk.
Zlatý fotbalový míč s logem Reloop dostanete zdarma k následujícím produktům:

Reloop Digital Jockey Interface 2+ fotbalový míčReloop Digital Jockey Interface 2

8.990 Kč včetně DPH

Reloop Digital Jockey 2 vychází z předchozího úspěšného modelu Reloop Digital Jockey, který doplňuje o několik inovací. Je optimalizován pro ovládání programu Native Instrument Traktor Pro a to včetně čtyř přehrávačů.

Reloop RMP-2 B MK2 + fotbalový míčReloop RMP-2 B MK2

9.990 Kč včetně DPH


Upgrade nové CD mechaniky, která nahrazuje starší a méně výkonou verzi MK1. Reloop RMP-2 je prémiový přehrávač nové kompaktní profi třídy. Bohatá DSP-jednotka na efekty s jednohlavou synchronizací zde byla inteligentně spojena s na dotyk citlivým Jog Dialem – RMP- 2 nabízí nepřeberně dostupných a rychlých modulací efektů, které nadchnou každého remixéra. Bohatými pitching funkcemi a precizní kontrolou na způsob vinylu dostane každý CDJ vše, co se dá od profi-přehrávače očekávat.

K následujícímu produktu získáte zdarma praktický 4 GB flash disk:

Reloop RMP-3 B + 4 GB Flash diskReloop RMP-3 B

13.990 Kč včetně DPH

SUV mezi MIDI kontroléry. Napříč změti všech formátů médií je Reloop RMP-3 první univerzální přehrávač. Zda CD, MP3, paměťovou kartu nebo hard-disc nehraje roli, stejně jako odkud zvuk jde nebo jak je kódován, RMP-3 je nabídne DJům plně pod kontrolu. Nový přehrávač není jen univerzální a nenabízí jen možost mixovat, scratchovat a jugglovat hudbu, ale také ovládat jakýkoliv software.

Pokud máte o bonus zájem, napište do poznámky v objednávce heslo MS2010.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika