Léto, léto, léto, SouTHboy a Melodic netlabel

Léto, léto, léto, SouTHboy a Melodic netlabel

07. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Školní lavice zůstaly prázdné, rtuť teploměru se začíná šplhat k třicítce - léto nám začalo. Nastal čas výletů či příjemného lenošení u vody. A k tomu neodmyslitelně patří i hudba. Svou dávkou slunce přispěje i slovenský netlabel Melodic.
Naši letní sezónu otevírá SouTHboy spolu se svým debutovým epčkom. PEAKS and Valleys EP představuje selekci 4 originálních skladeb s osvěžujícím a jemným nádechem. Cítit v něm znaky tech housu, ty si tam možná našel proggy sound, ale to vůbec nemění fakt, že každý track vypráví svůj vlastní příběh melodie, emocí s příjemnou dávkou melancholie.

banner

SouTHboy (housemusic.sk) pocházející z Trenčína se produkci věnuje od roku 1999. Žánrový výběr má rozhodně široký, od Downtempo, přes dub, house, break až po skladby nasáklé techno feeling. K jeho úspěchům lze zařadit účast na dokumentárním projektu vídeňské filmárky Doris Kittlerem nebo na úspěšném audiovizuálním projektu "chuchvalec Mixtape" Lukáše Majetku aka Akjetam. Jeho produkci jste měli možnost slyšet na RádiuFM v rámci pravidelné relace 4Elements. V současné době se vám SouTHboy představuje se svým prvním releasů PEAKS and Valleys EP, který si můžete zdarma stáhnout!

EXCLUSIVE [MLD 004] SouTHboy - Peaks & Valleys EP by melodicanetlabel

mld


V srpnu Melodic netlabel připravuje až dvě EP a to s katalogovými čísly MLD006 a MLD007. Začátkem zmiňovaného měsíce spatří světlo světa zajímavá fúze folklóru a dubstepovo-drum and bassové zvuků pod názvem FOLKSTEP EP, kterou zplodil slovensky producent DRAXTER. Konec měsíce bude patřit GR-OY - belgickým zvukem deep-tech a francouzskému remixu od ZZZZRA pod názvem LATE NIGHT HORIZON EP.

upcoming

www.melodica-netlabel.com/


















Dodal: Andrej Ammo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika