Shotgun festival slaví 10 let

Shotgun festival slaví 10 let

18. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Určitě jste si všimli, že naše republika přišla hned o několik zásadních festivalů. Na to, zda je to dobře či špatně, nechť si každý udělá názor sám. Za festivalem Shotgun stojí agentura Dynamic Line, známá svou neúnavnou prací v severočeském regionu. Právě letos slaví 10 let své existence a rozhodla se toto kulaté číslo zapít ve velkém!
Předně se oživil dvoudenní koncept festivalu, tak jak jsme ho měli nejraději. Našlapaný program v pátek i sobotu a neopakovatelná atmosféra kempu Kristýna, místa stvořeného pro odpolední afterparty miniaturních rozměrů. 



Jak jsme zvyklí z posledního ročníku, vyroste ve festivalovém areálu jedna otevřená stage a jeden taneční stan, obě scény s velmi barevnou dramaturgií. Na své si tak přijdou fanoušci techna, DnB, house, breakbeatu, dubu, minimalu i živých koncertů.

Openair scéna bude večer páteční patřit DnB. Vedle domácích rezidentů Skubana, Arka a Peeta se o vaši zábavu postarají také X.Morph, objev roku u našich východních sousedů B-Complex, největší bavič na scéně John B spolu s dalším Angličanem Dannym Wheelerem, kterého za mikrofonem doprovodí královna ženského MCingu Talli! Posledně jmenovanou dvojici si budete moci užít už den předem v pražském Chapeau Rouge, kde proběhne warmup pro nedočkavé.

Páteční stan nabídne alternativu všem, kteří mají rádi house a techno. Po světě se pohybuje spousta producentů, kteří více či méně úspěšně koketují s oběma styly. Několik z nich pak zvládá bravurně práci ve studiu a nejinak dokáží okouzlit publikum svými sety. Dámy a pánové, je nám velkou ctí, představit českému publiku v premiéře německého producenta a DJe Efdemina! Jeho právě vydané album Chicago jen podtrhuje jeho kvality a věřte, že coby DJ dokáže z tanečního parketu ždímat poslední zbytky sil všech přítomných. Support na podiu Efdeminovi zajistí hned tři živá vystoupení českých producentů Elektrabela, Dialecta a Mindhola a společný Djský set Spyra s Moorisem.



Šestou hodinou ranní utichne hlavní stage, ve stanu bude pokračovat program ve složení Saboteur, 3ska a Milky live pro ty, co se rádi protančí úsvitem do nového dne. Jak již bylo uvedeno, očekávejte během sobotního odpoledne příjemnou afterparty i u některé z chatek kempu Kristýna. Pokud toužíte po komfortu bydlení v jedné z nich, neváhejte co nejdříve kontaktovat recepci na telefonu 485 140 091. Mezi další alternativy kempu Kristýna patří i ubytování v karavanech a stanech.

Po odpoledním polehávání u vody se na vás těší sobotní program. Na hlavní stagei jej odstartuje další z rezidentů Tomig, který připraví půdu pro koncertní vystoupení kapel Kazety a Midi Lidi. Po nich se dočkají všichni, kterým srdce tepe nad 130 bpm. Daho svým „je U.F.O.“ setem uvede další ze jmen, která se svou tvorbou silně zasadila o vývoj techna. Shotgun na minulých dílech představil takřka kompletní anglickou špičku, nicméně stále je v této zemi kde hledat. Pro letošek se tak spolu s námi můžete těšit z koncertního představení Regise a DJsetu Jamese Ruskina. V lineupu pro letošní rok necháváme stále jedno volné místo na konci programu. Berte to jako poslední překvapení, dáváme si záležet, aby šlo o více než důstojnou tečku za festivalem.

Sobotní stan popluje na uvolněných vlnách deephouseu a nudisca. Perličkou rozhodně bude německý live-projekt Juno6! Toho doprovodí další živák - pražští talenti Popper-C a v Djských setech pak špička české deephouse scény – Lukáš Míčka, Diome, Face a Click Joe.

Zbývá dodat, že celý tento program můžete zažít za bezkonkurenční cenu 350 CzK v předprodeji. Nemáme hlouposti typu VIP vstupenek, nemáme předražené bary, máme rádi hudbu a své publikum!

Vstupné na jeden den v předprodeji pořídíte za 250 CzK. Vstupné na místě je 400 / 500 Czk. Upozorňujeme i na akci, kdy bude od 1. září možno koupit čtyři vstupenky za cenu třech.

Máme radost z letošního programu, z toho, že s úctou k festivalové tradici oslavíme deset let působení na české taneční scéně. Těšíme se na víkend s vámi!



www.shotgunfestival.cz
www.ticketpro.cz


Dodal: Daniel Morávek, Dynamic Line
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHOTGUN 2010 BENEFICE

Sobota 11. 9. 2010 až Sobota 11. 9. 2010
Vystupují:
2K feat. Sweg Milky_Live Daho + Ginger Jeny Peet Skuban Spyro Elektrabel_Live Monotype Ark Zero Tomig Mooris Click Joe
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Fill
20. 07. 2010 | 09:07:47
+0 | -0
Efdemin!!!!
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika