Narozeniny Roxy (sobota)

Narozeniny Roxy (sobota)

02. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Roxy slaví 13 let svého působení na pražské klubové scéně dvoudenními narozeninami! Po tanečním pátku přijde na řadu koncertní sobota, kde zahrají hned dvě prvotřídní kapely vyznávající ska, reggae a rocksteady.První z nich není třeba představovat, slovenští Polemic a bratrům zo Slovenska bude sekundovat neméně rozjetý domácí ansámbl Fast food orchestra.
Roxy slaví 13 let svého působení na pražské klubové scéně dvoudenními narozeninami! Po tanečním pátku přijde na řadu koncertní sobota, kde zahrají hned dvě prvotřídní kapely vyznávající ska, reggae a rocksteady. První z nich není třeba představovat, slovenští Polemic svým umem daleko přesáhli hranice svojí země o čemž svědčí i několik téměř vyprodaných vystoupení právě v Roxy. Navíc v sobotu kapela pokřtí svoje nové, v pořadí páté album, které nese název Nenudin a podle slov kapely je "pestrofarebný prostriedok proti nude". Bratrům zo Slovenska bude sekundovat neméně rozjetý domácí ansámbl Fast food orchestra, kteří příští rok oslaví již deset let působení na české ska scéně. Hráli na bezpočtu festivalů, klubových koncertech, předskakovali i takovým hvězdám jako jsou The Skatalities (v Drážďanech) a například minulý rok o vánocích naplnili Roxy takřka po strop.

Po našlápnutém koncertu bude vstup do klubu zdarma a vesla se chopí breakbeatoví djs Kaplick, Ottoman, Yannick a Saku a provedou Vás druhým dnem oslav až do ranních hodin. Jako doprovodný program bude v prostoru NoD připravena výstava fotografií z akcí v prostoru Roxy/NoD., od 19:00 tradiční klezmer koncert (dirigent Varhan Orchestrovič Bauer), od 20:00 hodin derniéra představení Ridiny Ahmed Hlasokraj a od 21:00 hodin bude chilloutové desky servírovat DJ Tall.

Lístky seženete v předprodeji sítě Ticketstream za 180,- kč a více informací naleznete na www.roxy.cz

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika