Co přinese nejnovější epizoda relace Minimatica

Co přinese nejnovější epizoda relace Minimatica

20. 07. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Přichází střed týdne a s ním pokračování relace Minimatica. Představíme si v ní další zajímavé novinky.
První v pořadí bude novinka na značce Dantze od projektu Spoon Talker, od kterého si zahrajeme příjemnou vokálové skladbu Nine To Nine. My si dáme její remix od projektu pod názvem Nicola.

Výletněný sound nám z první ruky poskytne dvojka Tomaschek & Federmann. Od nich si zahrajeme skladbu Strandfeest, která se objevila na digitálním vydavatelství Lovin L'ectro.
Energický melodický zvuk sjel i z dílny producenta, který si říká Marvin Zeyss. Ten pro nás přichystal skladbu Suncatcher na Beachtown rec.

Další výborný letní hit přichází od veteránů elektronické scény a těmi jsou Darren Emerson & Jamie McHugh. Pěkná taneční záležitost pod názvem Gracelands si vzal na mušku producent a vychytený remixérů Christian Smith. Vyšlo na deto rec.

Jako poslední track setu odezní deepová skladba Brief Encounter od slovenského producenta jménem Southboy, který ji nedávno vydal na značce Melodic netlabel.

Nejnovější epizodu relace Minimatica si budete moci poslechnout již nejbližší středu na vlnách minimalového kanálu rádia Digitally Imported (www.di.fm / minimal). Začátek je v 19:00 našeho času.

Set z minulého týdne stahujte ZDE

Dodal: Nikolaj Hiric, Minimatica
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika