Po roce opět Max Parade

Po roce opět Max Parade

05. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V předešlých letech Max Parade u Dr.Maxe ve Vrchlabí navštívila opravdová esa - Ladida, Michael Burian, Tráva, Lucca, Orbith a další česká špička. A jak to bude vypadat letos?
Promotion: V předešlých letech Max Parade u Dr.Maxe ve Vrchlabí navštívila opravdová esa - Ladida, Michael Burian, Tráva, Lucca, Orbith a další česká špička, ke které není potřeba psát žádný komentář, stejně jako k samotné Max Parade!

Jinak tomu nebude ani tento rok v novém prostoru Music Clubu MAX v Králíkách. Tento prostor nabízí nejen více místa k protažení těla, ale i lepší zvukové prostředí, více světel, lepší servis a v neposlední řadě, minimálně stejně odvázanou zábavu. Dále se pyšní nejlepší zvukovou aparaturou a největším tanečním parketem ve východních Čechách, takže není co dodávat, letošní Max Parade bude pekelná jízda.

I tentokrát mezi nás zavítá nejlepší český DJ, výherce hudebních cen Dance Awards 2004 a hlavně oblíbený DJ po celé Evropě, MICHAEL BURIAN. Kdo si nenechal ujít vystoupení DJe Tiesta 18. listopadu 2004, kde Michael Burian stál jako předjezdec, určitě ví, jaký „fičák“ ho čeká. Dále to rozpumpuje půvabná DJka E-Lite, pardubičák Michael C, DJ Colaborant, vrchlabský veterán DJ Shaffa54 a rezident a majitel klubu MAX v jedné osobě V.K.

Přímo u klubu je k dispozici velké parkoviště a ti co se nemají do MAXe jak dostat, bude pro ně připraven MaxBus! Trasy a další technické informace se včas dozvíte na těchto stánkách. Dále pro vás připravujeme zajímavé rozhovory s DJ´s, novinky, fotky a další perličky!

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika