MeccaMix se Simonem Dalem

MeccaMix se Simonem Dalem

06. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Předvánoční MeccaMix bude opět pestrý. Mecca společně s londýnskou rádio stanicí Kiss 100, která patří k nejprestižnějším a největším na světě, která do Meccy přiveze ostříleného houseového dje a moderátora Simona Daleho.
Předvánoční a tedy poslední letošní vydání Meccamixu bude opravdu jedinečné. Je nám ctí Vás pozvat na společný projekt s londýnskou stanicí KISS 100, která patří k nejprestižnějším a největším na světě. Oficiální DJové stanice KISS 100 patří právem mezi elitu, jsou mezi nimi i takové hvězdy jako DAVE MOTHERSOLE, JOHN DIGWEED nebo TALL PAUL a každoročního slavnostního udílení cen KISS AWARDS se účastní ty největší světové celebrity.

Za team KISS 100 se představí ostřílený housový DJ a moderátor stanice KISS 100 - DJ SIMON DALE, jehož show si můžete naladit každý den na internetu mezi 09.00 a 12.00. Simon Dale pravidelně reprezentuje radio KISS na těch největších světových tanečních událostech jako jsou Love Parade či obří akce na Ibize. Kromě toho pravidelně hraje v londýnských klubech, je residentem prestižního klubu TURNMILLS a moderátorem při udílení Kiss Awards.

SIMONA doprovodí jako obvykle resident Meccamixu, veterán a česká Djská legenda - DJ LOUTKA a support DJ DAN COOLEY. O zábavu na second stage se postará DJ CHICOCHILLINFOUR a jeho hosté MC Manda a live guitar.

UPOZORNĚNÍ:
Oficiální WARM UP PARTY v restauraci Mecca od 20.00 DO 23.00 s cenami všech nápojů za 50%

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika