Christmas párty v Kutné Hoře

Christmas párty v Kutné Hoře

06. 12. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už šesté pokračování Christmas párty v Kutné Hoře, která patří skutečně k těm nejnašláplejším. O kvantum techna se letos mimo Džejára postarají Oskar Mulero, Reeko a další.
Promotion: Šesté pokračování vánoční techno nadílky proběhne v neděli 25. 12. 2005 v KC Lorec v Kutné Hoře. Jako headlineři party byli pozváni bezesporu nejlepší španělský DJ Oskar Mulero a jeden z nejúspěšnějších producentů nové vlny DJ Reeko. Ze Slovenska dorazí zakladatelé bratislavského U-klubu DJ Toky a DJ Dalo (Rumenige vs Loktibrada), nemohou chybět již tradiční DJ Boss a DJ Džejár. DJ Agent a DJ Elektrabel předvedou návštěvníkům live performance a do té pravé vánoční atmosféry naladí party people DJ Hech a Mr. Pupitz energickým groovy house setem.

Dokonalou party atmosféru vytvoří nejen výborná hudba, ale také prostředí klubu. Prodejní místo vstupenek a celkové odbavování je posunuto před budovu KC Lorec, čímž se zajistí minimální fronty u vstupu a u šatny. Zprovozněny budou také postranní balkony, které tak navýší celkovou kapacitu akce o 400 míst. Na party people čekají ochutnávky drinků a koktejlů, novinkou budou dva silné zelené lasery a jeden barevný. Samozřejmostí jsou EAV sound, projekce, lightman shop, tatoo studio a mnoho dalších zpestření nedělní akce.


0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika