DJ Andrey o svém aktuálním top 10

DJ Andrey o svém aktuálním top 10

07. 12. 2005  |  Autor: Ondra  |  Komentáře (0)
Jako další nepravidelnou rubriku jsme připravili recenze desek z TOP 10 našich djs. Smyslem této rubriky je v krátkosti charakterizovat skladby, které více-méně pravidelně slýcháte i na jiných místech a tak si můžete udělat obrázek, co si o nich myslí ti, kteří je na gramofon pokládají.
01 DJ Spot – El Papayo
Na labelu Definitive vychází jakýsi výběr skladeb, vždy z jedné konkrétní země.Sám mistr John Acquaviva zde představuje umělce, v tomto případě z ne až tak producentsky plodné Kolumbie.Jedničkou je pro mě track od Dje Spota.Dokola se opakující motiv, kde se kombinují ženské vokály a tribal prvky, dělá na parketě v pravou chvíli orpavdu své.Zde platí, v jednoduchosti je krása a síla.

02 Filterheadz – Cartagena
Co k Filterheadz?Nejednou přišli s pořádnou hitovkou, ale dokazují, že umí dělat i trochu jiné skladby.U Cartageny rozpoznáte jejich rukopis, ovšem všechny zvuky jsou poskládány trochu jinak, takže skladba se hned neoposlouchá.A navíc je plná emocí.

03 Laurent Pautrat – Want A Gay
Hodně povedená a nadupaná housovka!:-)Skvělé piáno a pořádný beat.X centix mix ještě navíc obsahuje old skull prvky, což ocení především house pamětníci.

04 Booka Shade – Mandarine Girl
Nádherný electro track!Trošku ulítlý, ale perfektně použitelný.I když electro už nehraji, jsou skladby,kterým prostě neodolám a tohle je jedna z nich.

05 Gayle San – Mendacious People ep
O téhle“Singapůrčance“ jsem dlouho neslyšel, ale po poslechnutí skladby After Sun z jejího épíčka Mendacious People, mě opět přesvědčila, že má stále co nabídnout a že její produkce se nezastavila na mrtvém bodu.After Sun bude možná někomu připomínat starší tech-house věci, které dělal Marco Carola.Veselý motiv, bublající basa a mrštné haty.

06 Roger Sanchez – Turn On The Music
Originál není zrovna můj šálek čaje, Axwell remix je hitový electro house.Co mě ale dostalo je remix od Superchumbo, který ponechal jen vokál a celou skladbu postavil na výrazných bubnech a perkusích.Nejdřív jsem tomu nevěřil, ale lidé na to opravdu super reagují.

07 Stephane Signore- Sebastian Life
Na labelu Daeva Angela vyšla další techno pecka.Především A strana je dynamický track, který je opravdu zmáknutý na jedničku.Představte si svižný electro motiv, který je posazen do hutných beatů ,okořeněných tou správnou basovou linkou.Plus spousta dalších zvuků, samplů a filtrovaných vokálů, které dotvářejí tu správnou jízdu.

08 Olivier Giacomotto – Mentiras
Label Audio Assault jsem na delší dobu odstraňil z mého hledáčku, jelikož tam na mě vycházeli až moc plechové a surové věci.Produkci Oliviera Giacomotta však znám a jeho Mentiras je zvukově nadupaná techno bomba, která perfektně vyplní místo v každém techno setu.

09 Soul Preacher – Living For The Music
Belgičan Soul Preacher přináší na Geneticu zajímavou skladbu Porno Attitude.Ústřední basová linka je trochu agresivnější, nicméně v celkovém provedení se jedná o hodně energické groovy techno, které mi trochu připomíná produkci Valentina Kanzyaniho.

10 Carl Cox – The Latin Theme
Tak tuhle starou klasiku od Carla Coxe jsem si zařadil na konec, jelikož jsem ji na vinylu nemohl nikde sehnat a do rukou se mi dostala až nyní.Kdo by přeci jen neznal,tak název vypovídá za vše.Nádherná latinská house variace.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika