Cannabizz promění Thámovy haly v moderní veletržní prostory

Cannabizz promění Thámovy haly v moderní veletržní prostory

29. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Termín zahájení prvního českého konopného veletrhu Cannabizz 2010 se blíží. Organizátoři pečlivě připravují nejen programovou nabídku akce, ale také upravují prostory původně průmyslové haly Thámova tak, aby odpovídaly požadavkům na konání moderního mezinárodního veletrhu. Pro návštěvníky i vystavovatele zde bude připraveno kvalitní zázemí včetně profesionálních výstavních systémů, sociálního zařízení, občerstvení a dostatečné parkovací kapacity.
Bohatou nabídku expozic také doplní pestrý doprovodný program. V Thámových halách v pražském Karlíně probíhají v těchto dnech náročné přípravné práce před konáním veletrhu Cannabizz 2010. Organizátoři chtějí „proměnit“ strohé industriální prostory v důstojné místo pro konání moderního veletrhu na obvyklé úrovni.

„Není snadné připravit veletrh v prakticky prázdné hale, nicméně veletrhu Cannabizz 2010 předcházela řada úspěšných akcí velkého měřítka, které se zde podařily. Můžu jmenovat třeba Česká Miss 2010 nebo víkend nezávislé módy Code Mode. Thámovy haly jsme si vybrali úmyslně pro jejich originální atmosféru a také skvělou dostupnost přímo v centru Prahy. Navíc čerpáme z našich bohatých zkušeností s pořádáním akcí pro tisíce lidí,“ vysvětluje Jiří Tomaško, jeden z hlavních organizátorů akce. Tomaško se se svým týmem podílel na organizaci akcí jako např. celorepublikové turné Havana Club Tour De Bar, Party in House on Tour a Reflex Cannabis Cup.

Veletrh nabídne vystavujícím firmám profesionální stavebnicové systémy značky Octagon, které budou využity pro stavbu jednotlivých expozic. Návštěvníci i vystavovatelé se budou moci občerstvit u koktejlového baru, kde bude k dispozici výběr nealko i alkoholických nápojů, chybět nebudou ani pivní výčepy. Zahnat hlad bude možné např. u mobilní pizzerie a stánků s tradičními pokrmy. Milovníky bezmasých jídel uspokojí jídelníček vegetariánské restaurace Góvinda a ochutnat můžete také speciální lahůdky z brazilského ovoce Accai. Samozřejmostí je kvalitní sociální zázemí, stávající kapacity budou v dostatečném počtu posíleny o mobilní toalety. O jejich čistotu se bude průběžně během konání veletrhu starat úklidový personál.

Otevírací doba veletrhu bude 17. a 18. 9. od 10.00 do 20.00, v neděli pak od 10.00 - 19.00 hodin.

Podrobnosti o programu veletrhu včetně doprovodných akcí zveřejníme později.


Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CANNABIZZ 2010

Pátek 17. 9. 2010 až Neděle 19. 9. 2010
Vstup: jednodenní vstupenka: 100/150,- Třídenní vstupenka 200/300,-
Vystupují:
Jiří X. Doležal, Rick Simpson a další
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
CANNABIZZ 2010,17.9.-19.9. Thámovy haly
3 x 2 vstupy, balíček konopné kosmetiky od Extravaganjy a produkty od Growshop.cz
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika