Představumeme Workshopy Ableton Live

Představumeme Workshopy Ableton Live

30. 08. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
V sobotu 18. 9. se v Music City v Praze a 25.9. v prostoru kavárny Sklenick v Brně uskuteční rozšířený workshop Ableton Live #3. Je určen zejména pro ty, na které se při předchozích kurzech na jaře z důvodu obrovského zájmu a totální obsazenosti nedostalo anebo se nemohli zúčastnit, ale i pro všechny nové uživatele Ableton Live, kteří s tímto programem právě začínají.
Workshop v Praze
Workshop nabídne účastníkům vše důležité, co je zapotřebí k úspěšné práci se softwarem Ableton Live umět a znát. V rámci workshopu proběhnou nejenom přednášky ale hlavně názorné instruktáže, jak pracovat s tímto stále populárnějším programem. Účastníkům workshopu budou na místě k dispozici počítačová pracoviště - trenažery Ableton Live s MIDI konzolemi Akai a Vestax.

Program workshopu je rozdělen do tří hlavních sekcí: práce s programem, praxe zvukové techniky a mastering. Pro účastníky kurzu jsou připraveny upomínkové dárky od společnosti Ableton a navíc všichni úspěšní frekventanti tohoto workshopu získají na závěr certifikát Ableton Live. Po celou dobu workshopu bude na místě pro účastníky otevřena kavárna s občerstvením a na závěr workshopu bude také slosována tombola o zajímavé ceny. Další informace o workshopu a formulář k registraci účastníků najdete na stránkách www.abletonlive.cz.

Workshop v Brně
Z důvodu většího zájmu a současně zachování profesionální kvality workshopu je však kapacita účastníků omezena. Workshop Brno Dne 25. 9. 2010 proběhne v prostoru kavárny Sklenick první Brněnský workshop na téma Ableton Live. Tato událost bude vyjímečná hned z několika důvodů. Poprvé v České republice budou představeny dvě zásadní novinky na poli zvukového software a vlastně i hadrware. Tou první bude přepracovaný software od Native Instruments Komplete 7 a druhá specialita bude revoluční systém Ableton The Bridge, což je spojení klasického Serato Scratch Live a Ableton Live.

Nejen, že bude pripravena prezentace The Bridge,ale každý z účastníků si bude moci tento systém vyzkoušet. Naše pozvaní přijal guru elektronické hudby Tomáš Hartl aka Elektrabel. Producent který vydáva na labelech Jeffa Millse, live performer a vytříbený sound designer s vyjímečným přístupem nás zasvětí do tajů jeho tvorby a představí nám produkty značky Propellerhead Reason 5 a Record 1.5. Jeho přednáška bude obsahovat postupy a principy jeho studiové i živé produkce ve spojení s DAW Steinberg Cubase. Vše bude završeno živým setem připraveným specialně pro brněnský workshop.

Tomáše Hartla doplní letoři Ableton Official User Group Czech: Alexandr Vaněk (Monoque) a Libor Ocásek (Sunakashi). V jejich přednáškách se dozvíte jak a k čemu používat expanzi pro Ableton Live - Max For Live, včetně základu programovaní, dále Ableton The Bridge, Native Instruments Komplete 7, Native Instruments Maschine, Novation Launchpad, Akai APC40, Livid Instruments OHM64, Pure Data a mnoho dalších.

Jako třešničkou na pomyslném informačním dortu bude after party v režiji kavárny Sklenick. Pod značkou Musikfarben @ Café Sklenick se představí Dj´s Mod.Civil live (Ornaments /DE) a Click Joe.

Dodal: Jan Moravec
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WORKSHOP ABLETON LIVE #3

Sobota 18. 9. 2010
Vstup: 1 200,-
Vystupují:
. . .
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

10. 09. 2010 | 13:04:20
+0 | -0

THE BRIDGE

Recenze od Ableton User Group Czech na http://www.coal-live.cz/archives/445
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika