Netlabel Melodic vydává Late Night Horizon EP

Netlabel Melodic vydává Late Night Horizon EP

01. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
A je to tady, znovu! Rekreanti opouštějí letní letoviska, klubová sezóna vytlačuje akce pořádané pod širým nebem, školáci oprášit knihy, .. , Léto 2010 je u konce. Do slovenské kin přichází pokračování úspěšné dramatu z roku 1987, Wa .. , Hmm moment, o tom jsme nechtěli psát. Konec konců i konec léta se může stát příjemnou událostí. Přesvědčit Vás o tom může i slovenský netlabel Melodic, který během léta pracoval až na 3 release. A jeden z nich nese název Late Night Horizon EP.
LATE NIGHT HORIZON (MLD006) je první zahraniční EP, které se zdomácnělo na slovenském netlabelu Melodic. Obsahuje 4 skladby, ty jsou kombinací deep - dub tech soundu. O EPčko se postaral Belgičan zvaný Grégory "G-roy" Cala, as jedním remixem přispěl (na netlabelové scéně známý) francouzský producent Zzzzra. Touto cestou se chceme poděkovat i montrealské dílně InterTech rec, která se postarala o mastering zmiňovaného EPčka.

Všechno to začalo roku 2000 kdy se G-roy začal věnovat produkci
pomocí software-ov. mldPo velmi dlouhé přestávce získává nové tipy, rady "jak na hudbu". Začíná období kdy své myšlenky přeměňuje na tóny, melodii. Skladba má svůj vlastní příběh. Jeho styl můžeme definovat jako mix mezi deep techno / house a dark down tempo. Inspirací se mu staly producenti a label jako Thinner, Swayzak, Ellen Allien, Sascha Funke, Luke Vıběr, Massive Attack, Kompakt, Dessous Recordings, Warp, ... Rok 2010-plodný rok - jeho skladby si našly místo u Indigo Rec., Incense Rec., RBL Rec., Groovecaffe netlabel, Schallgut netlabel, Kosmo netlabel zda Melodic netlabel.

 
FREE DOWNLOAD Groy - LATE NIGHT HORIZON EP

Hned na úvodu jsme psal o 3 releasech. Během léta proběhly studiem u Sigur-a další dvě EPčka. Draxter - Folkstep EP a Cole aka Hyricz - Red Jarre EP. Brzy více info!


Dodal: Andrej Ammo
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika