Techno & Minimal kalendář 09/2010

Techno & Minimal kalendář 09/2010

05. 09. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (1)
V českých klubech odstartovala klubová sezóna. Fanoušci techna, houseu a minimalu se mohou těšit na zbrusu novou Roxy a na premiéru trávovy party Modern Primitives v čele s dvojkou Kabuto + Koji. Na Moravě se zase chystá další díl Musikfarben s vynikajícím německým producentem Break SL. O dalších zajímavých parties s neméně zajímavými jmény se dočtete v zářijovém kalendáři.
10.9. - Roxy:Remixed
Do nově zrekonstruované Roxy přijede tento týden zahrát u nás velmi dobře známá dvojice Layo & Bushwacka. Tihle chlapíci pořád táhnou české partypeople a i oni se do Čech pokaždé těší. Mezi dalšími djs nebude chybět český Tráva.

11.9. - Vibrator
První Vibrator v nové Roxy a na něm francouzští Sound Pellegrino. Vloni na jaře si tohle šikovné duo založilo sublabel Sound Pellegrino, jehož doménou je čirý house, který uslyšíte i na zářijovém Vibratoru. Nebude chybět ani rezident dj Tvyks.

11.9. - Sonja + Milan Kroutil

V sobotu 11.9. se v kladenském BPM baru postarají o tech-houseový večer djs Sonja a Milan Kroutil, kteří zde vystoupí jak sólově, tak i v b2b setu.

11.9. - Benefiční open air Shotgun 2010

Když byli organizátoři Shotgunu nuceni oznámit konec příprav na dvoudenní festival a rozhlíželi se okolo sebe po té zkáze, která postihla Hrádek nad Nisou, bylo jasné, že přestože nebylo možné dotáhnout do konce festival, jistě dokáží využít část zbytkové energie z tohoto projektu a přetavit jej v benefiční open air. Vystoupí např. Daho + Ginger, Spyro , Elektrabel_Live, Monotype, Click Joe aj.

11.9. - Magnett - Two Towers Edition

Booking agnetura Magnett příchází v nové klubové sezóně se svou první Magnett akcí v klubu Perpetuum. Jelikož se jedná o speciální datum, nese akce podtitul Two Towers Edition. Zahrají Carl King back2back Oli_N, LJ Doxster & Wire, Deivis a Archie.

15.9. - Musikfarben

Středa 15. září je dnem první velké party nové klubové sezony v Café Sklenick. Na Musikfarben dorazí vynikající německý producent Break SL. Nenechte si ujít tuto výjimečnou událost!

18.9. - Flow

Kvůli islandské sopce se Sébastien Léger do Prahy nedostal na dubnové vydání party Flow. Talentovaný Francouz se představí ve zbrusu nové Roxy v náhradním termínu a to 18. 9.! Léger dosáhl nejvyšších met na všech polích – patří mezi producentskou i djskou špičku, proto se fanoušci mají v září určitě na co těšit. Dále vystoupí Roman Rai a Fatty M.

18.9. - Minimal Invasion Vol. 3

Headlinery zářijového dílu této minimalové party bude ojedinělý projekt Radioactive Tunes vs. Ala Live In Concert, kteří budou vytvářet svůj live set přímo na místě bez jakékoliv předchozí přípravy!

24.9. - Modern Primitives
Tech minimaloví kouzelníci z Kostariky otevřou zbrusu novou trávovu noc Modern Primitives. Kabuto a Koju a Tráva, to je zářijový premiérový díl Moderne Primitives!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ROXY:REMIXED

Pátek 10. 9. 2010
Vstup: 250/300
Vystupují:
Layo & Buswacka, Tráva, vj Quark /astraL d:VISION, Martin
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Devil
07. 09. 2010 | 12:03:34
+0 | -0

techno v Ostravě

SVEN WITTEKIND na 3G ve Fabricu 17.9.2010 s djs Kaisersoze, K Sandra, Wolscha, Denysa, Robiq a Tommy
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika