Arno Cost na Very Very Hungry Models

Arno Cost na Very Very Hungry Models

06. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Very Very Hungry Models se vrací do SaSaZu! Na úspěch březnové premiéry, kterou odstartoval Sebastian Ingrosso ze Swedish House Mafia, naváže v pátek 17. září 2010 druhá klubová noc tentokrát s podtitulem BlondMe. Headlinerem bude tentokrát Francouz Arno Cost.
V rámci unikátního programu spojujícího módní show s vystoupením nejlepších tuzemských i zahraničních dj´s se v klubu SaSaZu poprvé v Česku uskuteční fashion show módní značky Luisa Cerano a společnost Schwarzkopf Professional představí inovovanou značku BlondMe. Vstup zdarma pro všechny blondýnky budiž jen potvrzením, kdo bude tuto noc v přesile.

Vzácným hostem bude talentovaný a velmi nadějný francouzský producent Arno Cost, který je dáván do spojitosti se zlatou érou francouzského djingu. Právě z jeho studia pochází remix When Love Takes Over, který mu posvětil sám David Guetta. Arno byl také minulý rok požádán, aby namixoval prestižní klubový výběr 2009 - jeden z nejprodávanějších výběrů toho roku ve Francii. Předchozí hvězdy, které tento mix dělali, byli David Guetta v roce 2008 a Antonio Clamaran v roce 2007, vskutku vytříbená společnost!

Vzpomínku na letošní velmi úspěšný festival Mácháč 2010 vám svými sety dopřejí John Culter a LayDee Jane.



Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VERY VERY HUNGRY MODELS

Pátek 17. 9. 2010
Vstup: 290,- / VIP 620,-
Vystupují:
Arno Cost, John Culter, Laydee Jane
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika