Léto skončí  s Tindersticks na Střeláku!

Léto skončí s Tindersticks na Střeláku!

06. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Užijte si poslední dny festivalové sezóny 2010 s Exit Music ve velkém stylu! Britská legenda Tindersticks z Nottinghamu, pod vedením barytonového mága Stuarta A. Staplese, připluje ve čtvrtek 16.září na Střelecký ostrov, kde budou poprvé za dobu svého koncertování v Česku hrát pod širým nebem! Uprostřed Vltavy se rozezní neopakovatelný hlas Staplese a melancholické melodie, které podtrhne jedinečná atmosféra Střeleckého ostrova.
Tindersticks jsou na scéně již od roku 1991, jejich debutové album, jednoduše nazvané Tindersticks, vzbudilo mezi kritiky i širší veřejností poměrně značný, kladný ohlas. Charakteristickým rysem této kapely jsou podmanivé melancholické melodie, nesoucí se v pomalém rytmu. Od té doby mají na svém kontě celou řádku alb a singlů, mnoho z nich vydaných pod jejich vlastním labelem Tippy Toe Records. Písně z jejich posledního alba, nazvaného Falling Down A Mountain, na kterém kapela takříkajíc znovuobjevuje sama sebe, taktéž zazní v areálu Střeleckého ostrova.



Do 18.00 budou probíhat zvukové zkoušky, poté se kapela uchýlí do exkluzivního zázemí na palubu lodi, kotvené za stageí. Po soundchecku se v 18:30 brány Střeleckého ostrova konečně otevřou veřejnosti. Jako support band se představí čeští Please The Trees, kteří zahrají od 19.00. Krátce po 20 hodině vystoupí na podium Tindersticks, jejichž vystoupení podpoří výjimečná světelná show.

Podle dlouhodobé předpovědi má být pravé babí léto, jako stvořené pro rozloučení s vrtošivou letní sezónou. „V případě nepřízně počasí jsou připraveny pláštěnky pro všechny návštěvníky, pevně však věříme, že jich nebude třeba“ říká Barbora Šubrtová z pořadatelské agentury Exit Music. Tindersticks nechají své kytary doznít ve 22 hodin, tím však večer s Exit Music nekončí. Připravili jsme pro vás stylovou afterparty v Cafe Nona na Nové scéně Národního divadla.

www.myspace.com/tindersticksofficial

Dodal: Petr Wacko
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TINDERSTICKS OPEN AIR KONCERT

Čtvrtek 16. 9. 2010
Vstup: předprodej od 850,-
Vystupují:
Tindersticks
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika