Nové CD skupiny Toxique vyjde už za dva týdny

Nové CD skupiny Toxique vyjde už za dva týdny

09. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Outlet People je název nové, v pořadí druhé desky, skupiny Toxique, která vyjde už za dva týdny. Sobotní večer 9. října bude patřit koncertu v rámci pražského Designbloku, kdy skupina CD nejen pokřtí, ale i odstartuje podzimní Outlet People Toxique Tour 2010. Hlavně ale veřejnosti představí dlouho utajovanou novou a komplexní image, která vznikla ve spolupráci se Studiem Najbrt.
Autorsky se na CD „Outlet People“ podílela celá kapela, dvě skladby (Shout, Ring The Bells)už zazněli v TV pořadech a hrály je rádia.

Turné naplánované pro letošní podzim zavede Toxique nejen do českých luhů a hájů, ale i do Velké Británie, kde odehrají čtyři velké koncerty. Ani letos nezapomněli na tradiční vánoční koncert, který – stejně jako vloni – bude v pražské Akropoli prvního prosince.

Na přelomu září a října by se měla začít prodávat exkluzivní limitovaná edice Botas vyrobená podle kolektivního návrhu Toxique.

I tvůrci filmu Román pro muže se rozhodli pro spolupráci s Toxique. Ve filmu zazní hned tři jejich písně.

Toxique jsou zpěvačka Klára Vytisková, kytarista Patrick Karpentski, klávesista Viliam Bereš, baskytarista Jan Lstibůrek a bubeník Roman Vícha.

Více pravidelně aktualizovaných informací naleznete na www.toxique.cz .


Dodal: Johana Turnerová, Turner PR
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika