Netsky: Největší objev současného dnb

Netsky: Největší objev současného dnb

13. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Nová Roxy otevírá své brány a hned 17. září se po letní pauze vrací Bush! Na ní se dočkáte velkého objevu drumandbassové scény - zahrát přijede Netsky, který se postaral o velkou senzaci, když se rychle upsal značce Hospital a usadil se tak vedle High Contrasta, London Electricity, Nu:Tona nebo Logisticse.
Doslova raketa, tak bychom mohli označit mladého Belgičana, který si během posledních 12 měsíců podmanil celou drumandbassovou scénu. Už v dětských letech tatíkovi probíral sbírku jazzových nahrávek, miloval reagge, ale vesměs se nebránil žádnému hudebnímu žánru. Hned, jak to bylo možné, pořídil software Fruity Loops a začal pronikat do tajů hudební produkce. Zpočátku experimentoval s rovnými beaty, hlavně elektrem. Lásku k drumandbassu v něm probudil až Contrastův bootleg skladby Gold Digger.



Po neuvěřitelně krátké době vyvolala jeho drumandbassová prvotina zájem u řady labelů. Není divu - melodie často podpořená vokálem, hutná basová linka a průrazný kopák - to všechno Borisem mistrně vybalancované, se stalo zárukou úspěchu. Po několika singlech na značkách Liq-Weed Ganja, Spearhead a Talkin Beatz, které se točily na gramofonech jmen jako Friction, Hype nebo Fabio, podepsal smlouvu s mamutím labelem Hospital. Díky tomu Netskyho zaznamenaly i špičky hudební scény: právě zremixoval nové Underworld a Pendulum.



Na vysněné značce mnoha producentů mu vyšlo debutové album Netsky, které sklízí jeden vavřín za druhým. Boris je na turné k desce, jehož zastávkou bude 17. září i první Bush v nové Roxy. V září se v Roxy můžete těšit na nejžhavější jméno současného drumandbassu.

www.roxy.cz

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BUSH

Pátek 17. 9. 2010
Vstup: 200/250
Vystupují:
NETSKY, Ghonzales, 2 k & Sweg, VJ: Quark /astraL d:VISION
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
tonda
20. 09. 2010 | 13:35:13
+0 | -0
je to borec...
SOUTĚŽTE
BUSH, 17.9. Roxy
3 x 2 vstupy
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika