Amnesia Night v Mecce: Vítejte na Ibize!

Amnesia Night v Mecce: Vítejte na Ibize!

19. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (2)
Je tomu právě rok, kdy nejslavnější klub na světě Amnesia Ibiza poprvé zavítal do pražské Meccy se svou Amnesia Tour v čele se slavným španělským djem Brianem Crossem a charizmatickou zpěvačkou Nurií Swan. Přijďte si v pátek 8. října připomenout léto a jedinečnou atmosféru tohoto klubu, která bude podtržena originálními dekoracemi, tanečnicemi a vizualizacemi klubu Amnesia!
Opět na vás budou zdarma čekat CD kompilace pro rok 2010, trička klubu Amnesia a spousta dalších pozorností určených pro návštěvníky noci. Jako headliner vystoupí španělský DJ a producent Brian Cross (In Charge records), oceněný jak nejlepší DJ španělska přestižním magazínem DJ Mag. Brianovo reputace se zvedla, když byl v roce 2003 jmenován klubem Amnesia jako jedním z rezidentních DJs. Netrvalo dlouho, a nejslavnější DJ a producent Armin van Buuren ho požádal, aby s ním hrál na rezidentní noci Armada právě v klubu Amnesia. Již po prvním tracku 4U na labelu Armada, začal mezinárodně vydávat a jezdit na turné spolu s Arminem van Buurenem.



V roce 2005 byl požádán dalším světovým DJem a producentem Marcem V, aby se s ním spolupodílel na kompilaci Amnesia DJ Sessions, která brzy dostala ty nejlepší recenze a ohlasy předních hudebních časopisů a fanoušků taneční hudby. Briana doprovodí charizmatická zpěvačka Nuria Swan, která již v devíti letech vyhrála španělskou pěveckou soutěž Menudas Estrellas, a tento rok tvoří součást PopStar by Brian Cross turné.

Dalším vystupujícím bude neméně známý, krásný a talentovaný kytarista Manuel Moore. Českou taneční scénu zastoupí populární rezidentka noci Vogue, DJka a producentka LayDee Jane. Chybět nebude ani DJ a producent Nesquik, rezident stylové noci Rehab, který má na svém kontě již další digitální release na americkém labelu Liquid Grooves. Na druhé stagi vystoupí DJská crew populárního Dance radia. Oficiální afterparty proběhne tradičně v klubu Studio 54. Dámy a pánové, vítejte na Ibize!

www.myspace.com/djbriancross

Dodal: Pavla Maříková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMNESIA PRESENTS POPSTAR BY BRIAN CROSS, NURIA SWAN & MANUEL

Pátek 8. 10. 2010
Vstup: 190/290, od 00:00 350,- VIP 990,-
Vystupují:
brian cross, nuria swan & manuel moore
Další informace
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Kopa sraček
21. 09. 2010 | 00:12:01
+0 | -0

"Producentka LayDee Jane"

Jojojo :-) Ty vole, tyhle keci uz snad nikdo nemuze brat vazne...
Pavel
20. 09. 2010 | 16:25:46
+0 | -0
bezte do hajzlu s Nesquikem a hlavne Laydee Jane, uboha Mecca s plno buzeranty a fetaky, shit podnik
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika