Believe party - hudební mše v Kostele

Believe party - hudební mše v Kostele

20. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 24.9.2010 startuje v klubu Kostel pravidelný večer Believe, jehož cílem je zaplnit hudební mezeru v domácích klubovkách. Za projektem stojí rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan, kteří si na premiéru pozvali Romana Raie, jenž má na svém kontě už i oficiální podporu své tvorby od samotného mistra dj Sasha! Believe je zároveň warm-upem na další pokračování, kde se již v listopadu představí dvojice Spirit Catcher ve full live vystoupení!
V pátek 24.9.2010 startuje v novém klubu Kostel pravidelný večer BELIEVE, jehož cílem je zaplnit hudební mezeru v domácích klubovkách. Za projektem stojí rezidentní dvojice djs Tazz & Biodan, kteří si na premiéru pozvali Romana Raie, jenž má na svém kontě už i oficiální podporu své tvorby od samotného mistra dj Sasha! Premiérová BELIEVE párty je paradoxně tak trochu warm-upem na další pokračování se zahraničními hosty, kde se již v listopadu představí dvojice Spirit Catcher ve full live vystoupení!

kostel

Tazz & Biodan

Believe party nemá nic společného s náboženstvím. Believe byla z počátku jen myšlenka. Myšlenka na jednu nezapomenutelnou chvíli, na jedno originální místo, na jeden neopakovatelný audio-vizualní zážitek. Believe je víra, že se nám společně podaří to vše spojit do jednoho kompaktního celku a přinést do prostor klubu Kostel nový hudební koncept, který v českých klubech dlouho chyběl!

Nová pravidelná noc Believe, která se jednou za dva měsíce rozezní v prostorech klubu Kostel, není konkurencí žádné jiné hudení klubové párty. Její smysl je vyplnit mezeru na poli hudeních akcí a přinést do nich další rozměr, ať již vizuální, tak hudební.

Očekávat můžete neotřelý elektronický klubový zvuk, který bude vždy kromě rezidentů představen i zajímavým zahraničním hostem světové úrovně. Believe není o žádné hudební škatulce, a tak vězte, že se můžete těšit na energickou party muziku, která se bude pohybovat mezi house - progressive - techhouse až k technu.

Za konceptem projektu stojí dvojka djs Tazz & Biodan, kteří mají za sebou přes 10 let působení na hudební scéně, spousty realizovaných projektů a hudebně se umí odlišit. O tom, že umí hudební projekt správně uchopit, svědčí například jejich společně rozjetá noc Sheexy House, která patří k těm nejúspěšnějším v Chapeau Rouge.

Protože další Believe párty budou hlavně o zahraničních top djs, na premiéru byl pozván přední český dj a producent Roman Rai. Jeho producentské umění již zná celý svět a jeho remixy se často objevují v TOP 10 žebříčcích světových djs. Co možná ale ještě nevíte, že Roman dostal oficiální podporu na jeden ze svých remixů přímo od mistra Sashi! Konkrétně se jedná o skladbu Ricky Ryan – Pitfall (Roman Rai rmx), která již brzy vyjde na značce Outside The Box Eelkeho Kleina. Vy si však již teď můžete vychutnat ukázku této skladby na tomto odkazu.

O tom, že na Believe party můžete čekat opravdu zajímavé zahraniční djs a projekty, svědčí i první potvrzení hosté, kterými je dvojice Spirit Catcher, která se v Čechách objeví poprvé ve full live vystoupení již v listopadu!

U příležitosti vzniku této párty nahráli oba rezidentní djs nové promo mixy, ve kterých představují zvuk, který na Believe party budete slýchat. Mixy stahujte zde:
Dj Tazz – Believe
Dj Biodan – Believe

http://www.facebook.com/tazz.dj
http://www.facebook.com/djBiodan

Believe and taste it!

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BELIEVE

Pátek 24. 9. 2010
Vstup: vstupné do 23h zdarma, poté 100,- Kč
Vystupují:
Tazz & Biodan, Roman Rai
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika