Kabuto & Koji: Producenti všech kontinentů

Kabuto & Koji: Producenti všech kontinentů

20. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
O tom, že bude první díl rezidentní noci dje Trávy – Modern Primitives ve velkém stylu, rozhodně není pochyb. Již 24.9. se v pražské Roxy představí světově uznávané producentské duo Kabuto & Koji, které zamíří do České republiky až z daleké a exotické Kostariky. Věřte, že tito dva charismatičtí pánové, jejichž tvorbu vydaly renomované světové labely, vám mají co nabídnout! Představujeme kostarické kouzelníky Kabuto & Koji!
Zástupci mladé producentské krve, kteří jsou pokládáni za jasné adepty na postoupení do těch nejvyšších pater elektronické hudební scény. Tekes a Patrice Meinerovi společně tvoří od roku 2002, za tu dobu mají na kontě řadu úspěšných singlů a remixů, kterými si získali celosvětový respekt, hlavně mezi milovníky tech-houseu a minimalu.



Tvorba Kabuta&Koji se vyznačuje špetkou abstrakce, rozličných nálad i melodií, hypnotickými basovými linkami a precizními strukturami bicích. Zajímavostí je, že chlapci jsou usazeni ve středoamerické Kostarice, což jejich tvorbu dozajista ovlivňuje. Máme-li být konkrétní, jejich hudba si našla domov na labelech jako Get Physical, Cocoon, Supernature nebo Viva. Skvělý remix Raz O´Harovy skladby Kisses zařadili M.A.N.D.Y. na kompilaci Fabric 38 a velká pecka Butterfly drtí taneční parkety všech kontinentů.



Co čekat od djského setu Kabuta&Koji? Hodně pestrý set – podle vlastních slov nejraději hrají od brzkých do pozdních nočních hodin a svoje sety postupně gradují. Podrženo, sečteno : jak na Trávových večerech zvyklí, dočkáme se té nejmodernější elektroniky, která je právě k mání. Pokud chcete být v obraze, nenechte si noc Modern Primitives ujít!

http://www.myspace.com/splitpointstudio


Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MODERN PRIMITIVES

Pátek 24. 9. 2010
Vstup: 150/200
Vystupují:
Kabuto & Koji, Tráva, Subgate VJ: Spectravision37
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika