Kick da Night v Prdeli

Kick da Night v Prdeli

23. 09. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kick da Night Entertainment rozšiřuje své služby o bookingovou agenturu. U této příležitosti pořádá “Launch party”, na které vystoupí čeští djs ze stáje Kick da Night Bookings, kteří jsou zastupováni exkluzivně pro Českou Republiku. Celkově pět předních djs se představí v pondělí 27.9. (druhý den je volno!!!) v Clubu Prdel, během zahajovací akce Kick da Night Bookings Launch Party.
Trojice Bon Finix, Elite a Tripmain se na tuzemské scéně pohybují již delší dobu, během které získali širokou fanouškovskou základnu po celé republice a bohaté zkušenosti z hraní po těch nejlepších klubech a festivalech. Další dva DJs, kteří toto seskupení doplňují, jsou Lazy&Doctor. Tohle duo se vrhlo na klubovou scénu teprve minulý rok, ale dokázali, že když se někdo snaží a tvrdě na sobě pracuje, má šanci upoutat na sebe pozornost a prosadit se. Více o všech těchto KdN DJs si můžete přečíst níže a dále doporučujeme navštívit jejich nový profily na MySpace.

BON FINIX
Bon Finix patří mezi nejoblíbenější DJs v Česku. Během své kariéry Bon Finix prošel rezidenturou ve většině významných pražských klubů (např. Mecca, Celnice, Duplex, Studio 54) a vystoupil na mnoha předních festivalech, jako jsou Creamfields Central Europe, Summer of Love, Mácháč, Pleasure Island anebo Prague "Summer" Sessions s Carlem Coxem. Jeho sety jsou charakterizované barevností, unikají jednotvárnosti a nabízejí posluchačům širokou paletu nových zvuků prostřednictvím nevídaných promo skladeb. Sound Bona Finixe se těžko kategorizuje, protože z něj nevyniká jen jeden styl, ale harmonicky spojuje více stylů v rozmezí house, progressive, tech-house, trance. Jedno je ale jasné, tento charizmatický DJ má cit pro hudbu. Jeho originální výběr skladeb, spojený s jeho bezprostřední komunikací s bavícími se lidmi, jsou vždy zárukou dobře rozběhnuté párty. Momentalně se těší z pozitivního ohlasu na svůj singl 'Catwalker', který si našel podporu od známých DJs jako Tiesto, M.I.K.E., Graham Gold, Mike Koglin, Breakfast, Manuel Le Saux, Artento Divini, Greg Cerrone, nebo Andy Moor.

ELITE
Elite je nepochybně naše nejlepší housová DJka. Svou kariéru nakopla v Ostravě, v uznávaném klubu Fabric. Její talent a hudební rozmanitost si okamžitě udělala dojem na promotéry, clubbery a velice rychle byla bookována na prestižní akce např. do legendárního klubu Roxy, na festival Creamfields či Hradhouse. Elitiny záznamy obsahují oficiální mix CD, titulní stránku časopisu X-Mag, mnoho vystoupení v různých rádiích, warm-up set před Tiestem ve vyprodané arény a vystoupení na Loveparade (2007 a 2008). Díky jejím energickým setům vyhrává u fanoušků z celého světa – zahrála si téměř všude, od České republiky, přes Maďarsko, Itálii, Finsko, Maroko, Francii, Kypr, Velkou Británii, Německo, Kolumbii, Turecko, Libanon, Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Malaysii a takhle bychom mohli pokračovat dál a dál. Kombinace funky pumpující klubové muziky a jejího líbivého, extroverního image ji uvedly do popředí zájmů. Tato talentovaná mladá dáma má před sebou bez pochyb velkou a zářivou budoucnost.

TRIPMAIN
Po mnoha letech vystupování je Tripmain již známým jménem v Česku i na Slovensku. Přináší jedinečný sound na každý parket, kde hraje, který je jak energický, tak poetický! Nedávno spojil své síly s 2 producenty z Nizozemí a vytvořili uskupení Block & Crown, jejichž hudební tvorbu vydali i velké labely Kontor, Hed Kandi, Defected, Big Boss Records nebo Fektive. Jejich hit 'Confusion' dosáhl do Top 50 v německých hitparádách, tracky 'Hiphouse Junkee' a 'Here We Go' se dostaly na pozice 5 a 8 v nizozemských hitparádách a vzhledem k dosavadním úspěchům má tento projekt našlápnuto k evropskému i světovému úspěchu. Je jedno kde hraje, Tripmain vždy ví, jak potěšit posluchače, protože má mnoho zkušeností z velkých i menších akcí. Pro lepší představu vyjmenujme alespoň pár známých akcí, na kterých hrál: Pleasure Island, Ministry of Sound, Prague Summer Sessions, Rock For People, Mácháč, Summer of Love, Bed Supper Club (Worldwide) Café Mambo Ibiza. Podporován od : Markus Schulz, Marco V, San, Judge Jules, Roger Sanchez, Felix Da Housecat, Peter Gelderblom, My Digital Enemy, Bassmonkeys, Chris Lake, DJ Antoine.

LAZY&DOCTOR

Seznamte se s duem Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let, kdy z pozice clubera přešli k sólo DJ kariéře až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Projekt Lazy&Doctor vznikl v roce 2009 a bez zbytečného čekání se duo vrhlo na scénu jako hurikán. Pravidelně pořádají klubovou noc Confusion, která se hned od začátku stala oblíbenou a prosadila se jako jedna z nejnavštěvovanějších nocí pražského Clubu Prdel. Zahráli si po boku české a slovenské špičky a taky se zahraničními supertars, jako jsou Wippenberg anebo Sebastian Ingrosso. Vystřihli si i premiérové hraní na letním festivale Summer of Love. Tvrdá práce během prvního roku existence projektu jim odevzdala ovoce, a to uznávanou cenu "objev roku" v anketě Dance Music Awards 2009!

Vstup po celou noc je zdarma a pro návštěvníky, kteří dorazí do klubu mezi 22:00 a 01:00 bude u vstupu připraven welcome drink. Na místě bude možnost se zapojit do soutěže o dárky od sponozra akce STORM London.


Dodal: Kick da Night Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KICK DA NIGHT

Pondělí 27. 9. 2010
Vystupují:
Bon Finix, Elite, Tripmain, Lazy&Doctor Bar stage: Miguell
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika