In Search of Sunrise: Bravo Leone Boliere!

In Search of Sunrise: Bravo Leone Boliere!

26. 09. 2010  |  Autor: DjDkDave  |  Komentáře (0)
O uplynulén víkendu se v klubu SaSaZu odehrála párty pod názvem In Search of Sunrise. Hlavními protagonisty této klubovky byli Richard Durand a Leon Bolier, za „domácí barvy“ se nám představil Martin Gredner a Texx. Jaká tato akce byla se dozvíte v mém reportu.
Na párty jsem dorazil krátce před jedenáctou hodinou, docela mě překvapilo, že tou dobou zel klub téměř prázdnotou. Odhadem tam mohlo být tou dobou tak 150 lidí, což je v tak velkém klubu jako je SaSaZu velice nízké číslo. Toto předznamenalo i celkovou návštěvu této akce, kterou bych odhadl na 550 – 600 lidí.

Jako první se nám představil Martin Gredner, jeho set byl relativně klidný a příjemný na poslech, zahrál několik kvalitních kousků, jako například Filo & Peri – Ashley, Tenishia feat. Jan Johnston - Flesh 2010, Markus Schulz ft. Sir Adrian – Away a Lange ft. Emma Hewitt - Live Forever ve výborném Mat Zo Remixu. Martinův set hodnotím velice kladně, výborně připravil půdu pro hlavní hvězdu večera.

in search

Po Martinovi, asi s patnáctiminutovým zpožděním, nastoupil za mixážní pult hlavní protagonista celé párty Richard Durand. Jeho rádiová show, podle které byla pojmenována i celá tato akce „In Search of Sunrise“ mohla začít. Richard tentokráte nehrál tak tvrdě, jak jsme od něj zvyklí, ale přizpůsobil svůj set stylově právně k zmiňované rádio show. Hrál celkem tři hodiny a zahrál v něm tracky jako SHM – One, George Acosta ft. Fisher – Beautiful, Art of Trance – Madagascar ve svém vlastním remixu a své vlastní tracky Always The Sun, Weep, Tiger's Apology, Into Something a Night And Day. Celkově se mi Richardův set velice zamlouval, pro mě osobně to byl jeho nejlepší výkon, který jsem od něj u nás slyšel, ale některým návštěvníkům jeho klidnější průběh úplně nesedl.

durand

Krátce po třetí hodině ranní nastoupil za mixák Leon Bolier, který začal opravdu od podlahy, jeho set byl velice energický a Leon si jej očividně naplno užíval spolu s jeho fandy. Píši záměrně slovo fandy, protože na jeho set již mnoho lidí nezůstalo a za sebe mohu říct, že ti kdo odešli, udělali opravdu velkou chybu. Leonův set byl jednoznačně nejlepší a z mého pohledu patří i mezi nejlepší Trance sety, jaké jsem u nás měl tu možnost slyšet. Zahrál hodně tracků z vlastní produkce, jako například 2099, Saturn, I Close My Eyes, Don´t Be Afraid, That Morning a další. Dále ještě zahrál Magik Journey od Tiesta, Purple Haze – Bliksem, Rank 1 vs. Jochen Miller - The Great Escape, Joop - The Future atd. Před jeho setem se dá opravdu jen smeknout. Bravo!

bolier

Po Leonovi nastoupil na stage Dj Texx, jeho set nezněl vůbec zle, ale sil již nebylo mnoho a tak jsem se krátce před půl šestou vydal na cestu domů. S klidným srdcem mohu říct, že se párty In Search of Sunrire opravdu vyvedla. Jediné co mi lehce kazilo výsledný dojem z celé akce byl zvuk, který byl místy až přehnaně nahlas. Dost smutná byla i celková návštěva této párty, protože by si určitě zasloužila vyšší, především pak Leon Bolier.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IN SEARCH OF SUNRICE 8 WORLD TOUR

Sobota 18. 9. 2010
Vstup: na místě 490,- VIP 890,-
Vystupují:
Richard Durand, Leon Bolier, Martin Gredner, Texx
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika