Techno & Minimal kalendář 10/2010

Techno & Minimal kalendář 10/2010

03. 10. 2010  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (2)
Ani v říjnu není o tech/house/minimalové akce nouze. Především v Roxy se opět objeví hned několik zvučných jmen – Spooky na One Night a Guy Gerber na Flow. Ze zahraničních akcí stojí za zmínku maďarský Bonusz, který za minimální cenu nabízí obrovské množství kvalitní hudby. Více tipů najdete v říjnovém kalendáři.
8.10. - One Night! with Spooky
Do nové Roxy se vrací společná noc Roxy Promotion a Rádia 1 One Night. Večer Dana Cooleyho a Josefa Sedloně bude pravidelně nabízet zahraniční hosty a s kým jiným bychom mohli začít než s legendárními Spooky, kteří si naposledy One Night podmanili.

9.10. - Sonenger

Ten, kdo má rád staré dobré oldschool techno by si neměl nechat ujíž party v brněnském Perpetu Sonenger. Headlinerem je český techno guru Kaisersoze. Dále vystoupí djs Luccasone,
 Merflinger, Lucasch.

7.10., 14.10., 21.10., 28.10. - Hi-Fi

Každý čtvrtek se v Perpetuu koná techno večírek Hi-Fi. Na každém dílu se objeví nejden zajímavý dj, hrající techno.  V říinu se na party objeví např. rezident dj Nois, dále Subsist, Béla En, Jerry a mnoho dalších.

15.10. Klika - 5. narozeniny
Klika oslavila loni  narozeniny s Jeffem Milliganem. Letos proběhne oslava v letohradském Bristolu a vystoupí na ní "klikaři" Subsist & Ala, Kaisersoze, Sonja a další djs.

15.10. - Confession

Na říjnovou Confession 15.10. v Kostele přijal pozvání jeden z nejlepších britských djů a producentů, rezident slavného londýnského klubu Fabric - Terry Francis. Spolu s Terrym vystoupí trojice rezidentů Confession - Djové David Bowles, Lumiere a Manio.

16.10. - Bonusz

I letos se koná v Budapešti známý indoorový festival Bonusz a stejně jako na minulých ročnících i letos nabízí velmi kvalitní line up za minimální cenu. Na čtyřech velkých scénách si přijdou na své fanoušci, kteří rádi techno, minimal, trance nebo house. Každou scénu budou reprezentovat zástupci výše vyjmenovaných stylů. Headlinerem tech-minimalové stage nebude nikdo jiný než Richie Hawtin, houseové stage bude kralovat Pete Tong a tranceové scéně známé duo Above & Beyond.

23.10. - Flow

Říjnové Flow a další hodně, hodně těžká váha. Headlinerem bude totiž megahvězda Guy Gerber! Gerber je na hudební scéně skutečný pojem a dobře zavedená značka podobného formátu jako Paul Kalkbrenner. Za svoji kariéru úspěšně vyzkoušel mnoho hudebních poloh – od elektro rocku přes undergroundovou taneční hudbu až po spolupráci s major labely. Line doplní rezidenti Roman Rai a Fatty M.

27.10. - Elektra Special with Jonty Skrufff
Po lehcé odmlce se do Roxy vrací známá Elektra. Ve středu 27.10. zde vystoupí bezesporu odborníci na electro vzatí - Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow. Chybět nebudou rezidenti dj Airto a dj Kim Pixa, kteří hosty podpoří hudbou v širším spektru od houseu přes bassline až po electro.

28.10. - Unplugged

Tradiční Unplugged se v říjnu koná opět na Bukanýru. Tentokrát pozvání přijal známý dj a rezident Elektry v Roxy dj Airto, kterého doplní Scoop. O příjemný deep house na vlnách Vltavy se postará rezident Myclick aka dj Face.
 
29.10. - Modern Primitives

Druhé vydání Trávovy noci Modern Primitives proběhne o posledním říjnovém víkendu. Tentokrát dorazí vyhlášená djská dvojka z Berlína Stefan Sieber a Oldrich Sic Jr.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Devil
07. 10. 2010 | 11:51:06
+0 | -0

Schubfaktor Night with Mario Ranieri

15.10.2010 od 22h zahrajou v klubu Fabric v Ostravě djs: MARIO RANIERI /Austria/

B.UNQ!

RobiQ

Lukhino Bambus

techno a hardtechno night. Záleží jen na partypeople jestli tato noc bude dále pokračovat.
Zero baby
04. 10. 2010 | 12:54:06
+0 | -0
... a taky v pátek 8.10.2010 od 22h v klubu Zero! Připravte se na speciální vystoupení projektu Weki. Čeká vás neotřelý Bremen techno sound a spousta efektů za pomoci jejich mašinek!



VSTUP ZDARMA

Adresa: Zero bar, Dušní 8, Praha 1 (kousek od Staromáku)



www.myspace.com/wekidjs
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika