Wippenberg je zpět!

Wippenberg je zpět!

10. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po velmi podařené narozeninové párty Clubu Prdel minulý rok s protagonistou Wippenbergem, kdy prodloužil svůj dvouhodinový set na tři a půl hodinový nářez, německá superstar, dj ze stáje labelu High Contrast je zpět! A s ním se vrací i klubovka Musica, kde si odbyl svou českou premiéru před dvěma roky na historicky prvním dílu této akce.
Pořadatelé akce, Kick da Night Entertainment a iRadio Sensation Factory, s přesunem klubovky Musica do menších prostorů Clubu Prdel, sáhli po upraveném názvu “mini Musica”. I když se tyhle mini edice budou konat v menším objemu, slibují že obsah - tedy headlineři - budou vždy zajímavá a zvučná jména - tak jak naznačuje i headliner prvního mini-dílu Wippenberg!

wippenberg

Matador elektronické hudby Wippenberg naplňuje světové taneční parkety již více než 15 let. V neposlední řadě sklízí úspěchy za svou produkci v podobě neoklasických tracků “Chakalaka”, “Pong” a “Wippenberg presents Sphaera” tracky “Front” a “Back”. Jeho hudba odráží vlivy mnoha stylů, housu, elektra, trance a techna. Jeho unikátní směs elektronické hudby nyní hýbe světem. Jeho tracky si oblíbili např. Eric Prydz, Steve Angelo, Sebastian Ingrosso, Tocadisco, Pete Tong, stejně jako Armin van Buuren a Tiësto. To činí Wippenberga jedním z nejrůznorodějších autorů/DJů v dnešním hudebním světě. Wippenberg vytvořil mnoho remixů pro velké autory, včetně Tiësta, Above & Beyond, Cosmic Gate, Gabriel & Dresden nebo Super8 & Tab. Jeho remix hymny Trance Energy 2009, 'L.E.D. There Be Light od Rank 1', si našla místo v mnoha DJských playlistech. Jeho hudební chutě a energie z něho dělá velmi žádaného DJe. V roce 2009 jste ho mohli vidět zářit na Trance Energy, rozhýbal německou odnož Arminovské ASOT400 a zničil Dance Planet v Rusku, stejně jako tucty dalších klubů, festivalů a stanů. Tento rok pro speciální „stý“ release labelu High Contrast, Wippenberg spojil síly s Nicem Chagallem a Rank 1, aby vypustili do světa monstrum které pojmenovali jak jinak než “100”.

O support se postarají tři dvojice DJs. Samozřejmě nebude chybět Musica rezident Bon Finix, který se představí spolu se svým parťákem Tripmainem v back 2 back setu ala Bon Trip. Dále vystoupí objev roku 2009 duo Lazy&Doctor a line-up doplní DJs Carrione aka Diesel Phunk a Revolt ve společném setu.

Předprodej vstupenek byl zahájen v siti Ticketstream za nejlevnější cenu 100,- Kč. V ceně vstupenky je i speciální sleva na míchané drinky Cuba Libre z pravého kubánského rumu „Santiago de Cuba“, který se budou prodavat za pouhých 70,- Kč (misto 110,- Kč) po celou noc!

Vstupenky kupujte v předprodejních místech Ticketstream anebo on-line zde.

www.kickdanight.com


Dodal: Andreas Kyriacou, Club Prdel
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MINI MUSICA

Sobota 23. 10. 2010
Vstup: předprodej 100,-
Vystupují:
Wippenberg (DE), Bon Finix vs Tripmain, Lazy&Doctor, Carrione vs Revolt
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika