Máme pro Vás 4 vstupy na Armada Xmas Night

Máme pro Vás 4 vstupy na Armada Xmas Night

13. 12. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (2)
Armada Xmas Night se nám jistě blíží a tak jsme pro vás společně s United Music připravili soutěž o volné vstupenky na tuto akci. Kromě souteže Vás zde čeká i představení jednotlivých djs. Soutěžícím držíme palce a akci ostatním vřele doporučujeme.
ARMADA XMAS NIGHT proběhne v sobotu 17. prosince v pražském klubu Stonx, bude malým dárkem agentury United Music všem příznivcům kvalitní taneční muziky. Na největším klubovém tanečním parketě v Praze si vychutnáte čtyři zahraniční djs, z nichž dva budou mít v České Republice premiéru.

Prvním z nich je Harry Lemon, pro někoho spíše známý pod producentským jménem Lemon8. Harry se narodil napůl jako Indonésan, a má britského otce a holandskou matku. Žije v holandském Rotterdamu. Lemon je jeho pravé příjmení, ale Harry ne. Jeho pravé jméno je Henry. Harry mimojiné pracoval několik lets s Tiestem v obchodu s deskami. Harry každopádně patří mezi nejlepší remixéry světa. Během uplynulých tří let zprodukoval na 40 remixů, které se staly bestsellery mnoha významých labelů od Švýcarska po Austrálii. V roce 2003 vydává Harry autorské album `The Inner Sanctuary Sessions`, obsahující 20 originálních tracků a remixů, a dokazuje, že je kromě vynikajícího producenta i skvělým djem. Více se o Harry Lemonovi dozvíte na stránkách www.lemon8.com.

Druhým reprezentantem agentury Armada je další holanďan Remy, který se u nás poprvé představil letos v květnu jako předskokan Armina Van Buurena v T-Mobile Aréně. Remy pochází z holandského Haagu. V letech 2001 a 2002 se Remymu dostalo výjimečného ocenění v podobě vítězství v Dutch Awards v kategorii nejlepší DJ. Remy o sobě říká „Rád hraji vše od tech-house a techna, přes anglický progressive až k trance. Ať nahrávám nebo hraji na živo, je pro mne energie, kterou v sobě hudba nese, mnohem důležitější než čistota stylu“. Remy má na kontě několik singlů a remixů, které se objevily na kompilací mnoha velikánů světového tanečního průmyslu. V současné době je na trhu jeho poslední album Bang! Remyho stránky mají adresu www.djremy.com.

Holandský DJ a producent SAN si během krátké doby získal u domácího publika značnou popularitu, a to především díky skvělým vystoupením na festivalech Mácháč a TDK Time Warp. Skladby z jeho produkce jako Janeiro, Sunday či Mechanical People se staly hity po celém světě. SANovu tvorbu remixují jména jako Armin Van Buuren, Marco V, či právě Lemon8. SAN má za sebou rezidentury v holandských klubech Kremlin a Q Club, rumunském Kristalu, a aktuálně například v Indii či na Maltě. Více o SANovi najdete na www.krafty-management.cz.

Posledním zahraničním hostem Armada Xmas Night je Dj a producent z Malty Glenn Frantz. Spolupracuje a remixuje s tamní špičku jako jsou Joseph Armani, Olivia Lewis, Ira Losco nebo Ruby. S podporou agentury Fresh Music se objevuje po boku jmen jako Tiesto, PVD, Armin Van Buuren, David Guetta, apod. V současnosti pracuje se SANem na remixech, které zanedlouho spatří světlo světa na labelu Fektive. Glenn Franz se prezentuje na stránkách www.glennfrantz.com

O volné vstupenky si zahrajte v sekci soutěže


2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
redakce
14. 12. 2005 | 09:30:59
+0 | -0
jako vzdy to vliv samozerjme nema :-)
dj
14. 12. 2005 | 00:26:47
+0 | -0
můžu soutěžit víckrát za sebou? má to pozitivní vliv na výhru? :-)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika