Éterická Sade vystoupí v květnu Praze

Éterická Sade vystoupí v květnu Praze

12. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Sade se konečně po 17 letech vydává na své evropské koncertní turné! Na základě platinového úspěchu posledního titulu „Soldier of Love“ Sade potvrdila dlouho očekávaný návrat na světová koncertní podia.
Ve snaze vyhovět obrovské loajální základně fanoušků se Sade v příštím roce představí v rámci 70 koncertů v největších arénách po celém světě. Koncerty nabízející nezaměnitelný zpěvaččin vokál a klasický zvuk doprovodné kapely vytváří nejintimnější zážitky způsobem, který může přinést jen nezapomenutelný výkon Sade.

Poslední turné absolvovala Sade v roce 2001, kdy hrála pro více než 1.000.000 fanoušků po celých Spojených státech. Nicméně fanoušci v Evropě čekali mnohem déle. O to neuvěřitelněji může znít zpráva, že v rámci chystaného turné vystoupí Sade i v pražské O2 aréně. Představí písně ze své kolekce nadčasových hitů, jako jsou „Smooth Operator“, „No Ordinary Love“ nebo „The Sweetest Taboo“, stejně jako písně z její poslední, kritiky kladně přijaté, nahrávky „Soldier of Love“.



Po celém světě se alba „Soldier of Love“ prodalo více než tři milióny kopií. Album doslova vyletělo na pozici číslo jedna v mnoha zemích včetně USA, Kanady, Švýcarska, Francie, Itálie, Spojených arabských emirátů, Polska, Řecka, Japonska, Portugalska a Španělska.

Sade se těší fenomenálnímu úspěchu jak ve Velké Británii, tak na mezinárodní úrovni v celém rozsahu svých dvaceti pěti roků kariéry. Její skladby jsou známé především pro svůj nadčasový zvuk. Od vydání debutového alba „Diamond Life“ z roku 1984 se všech 5 nahrávek Sade objevilo v Top 10 na obou březích oceánu. Jejich prodej celkem činil více než 57 miliónů alb na celém světě až do dnešního dne a učinil ze Sade nejprodávanější ženskou umělkyni všech dob v Británii.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: SADE

Sobota 14. 5. 2011
Vstup: 1350 - 2450,-
Vystupují:
Sade, Jolly Boys
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika