Nová party This Is My House se představuje

Nová party This Is My House se představuje

13. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 5. 11. 2010 odstartuje v klubu Axor v Hradci Králové první vydání nové noci This Is My House. Celý koncept si klade za cíl vytvořit sérii luxusních glamour parties přístupných široké veřejnosti. Celý koncept byl důkladně připravován několik měsíců a organizátoři chtějí jasně dát najevo, že spokojený návštěvník je vždy na prvním místě!
A na co se můžete těšit? Jak již název napovídá, celá noc bude provázena tou nejlepší house music, na kterou si budeme zvát jak přední DJs z České Republiky, tak talentované producenty ze zahraničí. A je nám obrovskou ctí, že na prvním dějství můžeme přivítat toho opravdu nejlepšího Českého DJe a producenta, kterým je mezinárodně uznávaný DJ NEO, který jako jediný Český DJ vydává svou hudbu na světových hudebních labelech Subliminal, Records nebo Hed Kandi.

dj neo

DJ Neo v minulosti spolupracoval s mnoha zpěváky a umělci, mezi kterými rozhodně stojí za zmínku Dara Rolins, Jiří Korn, Martina Balogová, Sámer Issa, nebo Roman Holý. V roce 2008 si dokonce pozval nejslavnější světovou houseovou vokalistku Jocelyn Brown a spolu vytvořili megahit Better Life, díky kterému se DJ NEO nesmazatelně zapsal do historie světové taneční hudby a zařadil se tak mezi velikány jako jsou Antoine Clamaran, Eric Prydz, Axwell, Bob Sinclar, Fedde Le Grand apod. Za zmínku stojí i další komerčně úspěšný singl se zpěvačkou Soraya Vivian, který byl dokonce britským hudebním gigantem Ministry Of Sound zařazen do kompilace desetiletí Decade Of Dance. Jsme si jisti, že DJ NEO přiveze na naší party to nejlepší jak ze své, tak světové disco house produkce. Sekundovat mu bude rezident party THIS IS MY HOUSE DJ Don Marquez, který za svou poměrně krátkou karieru již stihl vystupovat v Belgii, Chorvatsku, Ukrajině nebo Maďarsku a jako jediný český DJ také v Kanadě u příležitosti zimních Olympijských Her ve Vancouveru.

martinez

Jak již bylo řečeno, spokojený návštěvník je pro nás to nejdůležitější, a proto každý u vstupu obdrží WELCOME DRINK v podobě vychlazeného sektu od společnosti Bohemia Sekt. Zvěčnit Vaše vzpomínky na tuto unikátní párty nám pomůže jedna z nejtalentovanějších fotografek současnosti, slečna Daniela Pilná, která zájemce zdarma vyfotí před speciální PHOTO WALL a to i s krásnými modelkami či modely. Během večera budou mezi návštěvníky chodit sexy hostesky, které vám budou zdarma a originálním způsobem servírovat vybrané alkoholické nápoje. Samozřejmě nezapomínáme ani na slečny a dámy, o které se postaráme obdobným, ne-li lepším způsobem.

Pro vyznavače komornějšího prostředí bude po celou dobu nachystána VIP místnost, která bude omezena na limitovaný počet návštěvníků. Ti za cenu 200,- Kč budou mít možnost po celou noc využít drobného občerstvení a vychlazeného sektu od společnosti Bohemia Sekt. Samozřejmě výčet překvapení nekončí a po celý večer o ně rozhodně nebude nouze. Navštivte tedy party THIS IS MY HOUSE a přijďte se na vlastní kůži přesvědčit, jak vypadají světové Glamour parties.

Cena vstupného je stanovena na 120,- Kč na místě v den konání akce. Nicméně my si chceme naše hosty hýčkat a proto jsme připravili několik slev na vstupném, abychom tak vyhověli všem, kteří vědí, kde a jak se správně bavit. Potvrďte nám svou účast na Facebooku a získejte automaticky zvýhodněné vstupné 80,- Kč. V den konání akce bude vytištěn seznam hostů a Vy pak jen u vstupu do klubu nahlásíte své jméno. Seznam se uzavírá v pátek 5.11.2010 v 18:00 hodin. Stejná cena bude platit i pro majitele slevových letáků, kterých bude zhotoveno pouze 100 ks a budou rozdány našim promo teamem v ulicích Hradce Králové.

Pro svoz a rozvoz po Hradci Králové a přilehlém okolí můžete využít FREE Axor taxi na telefonním čísle: 722 500 100.

www.facebook.com/#!/event.php



Dodal: Martin Půlpán
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THIS IS MY HOUSE – THE ORIGINAL GLAMOUR PARTY

Pátek 5. 11. 2010
Vstup: VIP 200,- Na místě 120,- S letákem 80,- Registrace na Facebooku 80,-
Vystupují:
Neo, Don Marquez + warm up DJ
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika