Michael Burian opět v rozhovoru

Michael Burian opět v rozhovoru

14. 12. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Max Parade v klubu Max Králíky se blíží! Proběhne hned po Vánocích 26. prosince zde vystoupí E-lite, Michael C a headlinerem bude i letos Michael Burian a asi i proto tu s ním máme další rozhovor.
Michale, vzpomínám, jak jsme se minulý rok, před Max Parade 04, bavili o tvém kalendáři nacpaném akcí. Jak tak pročítám současný stav, nic se nezměnilo. Ba naopak! A proto stejná otázka, jak bys zhodnotil rok 2005? Na které hraní vzpomínáš nejraději a co tě totálně vytočilo?[/
Beru letošní rok jako úspěšný, moc mě potěšil úspěch v Dance Awards. Vydal jsem také novou desku, které se setkává s kladným hodnocenim a to mě také moc těší. Štve mě určitě politika a situace okolo Czechteku a doufám, že naši silu ukážeme příští rok ve volbách!

Letošní rok byl trochu chaotický, přírodní katastrofy, hromada neštěstí, lidských zbytečností.. nemáš pocit, že to je čím dál horší? Jak to na tebe působí?
Myslim, že to není nic nového, jenom diky novým technologiim máme možnost sledovat nejnovější zpravodajství z cele zeměkoule a ono se pak muže zdát, že se toho děje nějak moc.

Když zůstaneme u Tvé profese, asi největší černou čmouhou byl letošní CzechTek! Problémy okolo něho stále pokračují, minulý týden vyšetřovací komise oznámila, že nepotrestá agresivní policisty, kteří nechutně napadli účastníky akce… co si o té celé kauze s odstupem času myslí nejlepší český DJ?
Myslím si o tom to, co jsem už naznačil v první otázce, pojďme volit a ukázat naš názor na věc . Nic jiného, jak je vidět,se proti tomu dělat nedá.

Obraťme list. Co je nového u Michaela Buriana a co plánuje na rok 2006. Kde tě uvidíme, co uslyšíme?
Právě pracuji ve studiu a už mě přestává poslouchat můj starý počítač, a tak si hned v lednu koupím nový, abych mohl pokračovat v nové produkci.Příští rok by mělo vyjit CD s live setem , který nahraji na mém asieskem turné, které proběhne v březnu. Dále připravuji DVD, na kterém se již pracuje a v příštím roce na něj budeme točit ještě nějaké další záběry.Připravuji také jednu velkou akci, pod hlavičkou „Michael Burian and Friends“ , ale k tomu nebudu zatím více prozrazovat, protože už za nedlouho zveřejníme první informace.

Kde a s kým budeš trávit Vánoce?
Odpoledne a podvečer s rodinou, večer potom s kamarády.

Nepřemýšlel jsi někdy nad tím, že se na to pracovní vypění vykašleš a raději založíš rodinu a budeš se unášet poklidným životem?
Občas ano, ale dlouho bych to bez muziky nevydržel.

Po roce ukážeš na tradiční Max Parade. Zahraješ vedle E-lite, Michaela C a dalších. Který DJ z těchto dvou je pro tebe lákavějším soustem? Když pominu, že E-lite je pěkná ženská…
Michaela C jsem dlouho neslyšel hrát a tak nevím, Elitku jsem slyšel před týdnem v novém klubu Vertigo a hrála skvěle, takže určitě můžu doporučit.

Děkuji za rozhovor a těším se v pondělí 26.12. u Maxe v Králíkách!!
Taky děkuji a už se na Vás všechny moc těším! Michael Burian
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika