Red Bull i-Battle již v pátek + soutěž o vstupy!

Red Bull i-Battle již v pátek + soutěž o vstupy!

18. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Celkem osm dvojic nastoupí k minutovému hudebnímu souboji - jedinou zbraní bude libovolný mp3 přehrávač, hudba a kreativita. Jakou skladbu vybrat? Jaká pasáž je nejlepší? Co zaujme publikum, jehož reakci bude měřit speciální hlukoměr? "Tady jde o každý decibel," moc dobře ví DJ Mardoša, který se tohoto klání zúčastní společně s Milanem Caisem.
Oba hlavní představitelé skupiny Tata bojs už mají své zkušenosti - letos v dubnu porazili na stejném základě hlasitých ovací diváků skupinu Monkey Business při akci Red Bull Soundclash. "Určitě dáme nějakou pozvánečku na naše webové stránky, aby nás přišlo podpořit co nejvíce fanoušků - každý hlas, zejména co nejvyšší, rozhoduje o postupu do dalšího kola a vlastně i o vítězi," soudí Mardoša. Finální výběr skladeb zatím ladí, stejně tak dosud bezradně postává před šatníkem. Celá akce totiž umožňuje i silnou vizuální stylizaci.

» » » Soutěž o vstupy zde « « «

tata bojs

Pán kožichů už se na české hudební scéně objevil, ale pořád ještě zbývá dostatek možností pro paruky, výstřední oblečení a provokativní módní doplňky. "Asi to s převleky nebudeme přehánět, ale protože k našim vystoupením rozličně bláznivé úbory patří, nemohu vyloučit, že divákům nepřichystáme nějaké překvapení v podobě malého odkazu na náš šatník," přislibuje Mardoša. Oproti tomu třeba Jana Kománková, která do ringu vstoupí s Ondřejem Formánkem coby Bastard´s DJ, bude víc sázet na muziku. "Neplánujeme, že bychom přišli převlečení za slepice a prováděli na pódiu prostocviky. Kdykoliv někde hrajeme, tak jsme velmi civilní a tenhle úbor zvolíme i tentokrát. Mně osobně se od začátku líbí myšlenka tohohle projektu - přijít a pustit z přehrávače jedinou minutu, která zaujme. Nemyslím, že by kdokoliv ze zúčastněných pojímal i-Battle jako touhu rozdrtit své soupeře. S vítězstvím Bastard DJs nepočítám, ale rozhodně budeme vybírat pečlivě. A jsem hodně zvědavá, jakou hudbu zvolí ostatní soutěžící - bude zajímavé porovnat, jak se kdo popere se zadáním." A kdo další byl pasován do role soutěžících? Tak třeba Vladimir a Trafik z PSH, The Fakes, Jiří Burian a Karel Havlíček z Grammar nebo DJové Robot a Akvamen. Jména zvučná, publikum jistě hlučné, a bude ještě hlučnější, až své mp3 přehrávače rozpálí do ruda James Cole a Tofu Fighters! Koho nakonec hlasivky publika donesou k vítězství? Odpověď 22. října 2010 v Roxy!

A kdo nebude mít dost, může v Roxy zůstat na afterparty s legendárními UTAH SAINTS!

Program:
20:00 DJ FRIKY, 22:00 – 0:30 RED BULL I-BATTLE, 0:30 – 2:30 UTAH SAINTS, 2:30 - ? TOFU FIGHTERS…

Více informací na www.redbull.cz/ibattle

Dodal: Pavel Eichler, Next Level
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

REDBULL IBATTLE

Pátek 22. 10. 2010
Vstup: předprodej 150,- 220,- na místě do 24:00, poté 250,-
Vystupují:
dj friky, red bull i-battle, utah saints, tofu fighters vj quark /astral d:vision (cz)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ktmn
19. 10. 2010 | 12:54:15
+0 | -0
heh :)
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika