Jaký bude Open Air Festival 2011?

Jaký bude Open Air Festival 2011?

20. 10. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Po průzkumu všech diskusí a vyhodnocení festivalových dotazníků Open Air Festivalu je jasno. Nejvíce oceňovaná jsou vystoupení trojice headlinerů – Röyksopp, Faithless a Kasabian. Pořadatelé proto slibují, že line-up příštího ročníku vyšperkují dalšími mezinárodními hvězdami, po kterých čeští fanoušci dlouho volají.
První jména pořadatelé oznámí 1. prosince, kdy už si také návštěvníci budou moci koupit zvýhodněné vstupenky. Stovky příspěvků v diskusních fórech a ve festivalových dotaznících sbíral a vyhodnocoval tým pořadatelů Open Air Festivalu. „Probděné noci jsou konečně za námi, desítky litrů kafe v nás a my už víme, co se vám na festivalu nejvíce líbilo a co byste naopak rádi změnili,“ říká promotér festivalu Michal Lukeš. „Po dobu příštího ročníku jste tak určili vy – festivaloví fanoušci,“ dodává. Z výsledků průzkumu vyplývá, že nejsvětlejší stránkou festivalu byl multikulturní program v čele s trojicí headlinerů. Diskutující také často oceňovali průběžný úklid areálu, systém recyklace a rozsáhlý streaming z akce, které zajistil generální partner festivalu O2.

oaf

Naopak nejvíce připomínek obdržela kyvadlová doprava, kterou proto pořadatelé zadají v příštím ročníku jinému dodavateli. Úprav a změn se však chystá celá řada, od zvýšení kapacity pro sezení, po zvýšení servisu obyvatelům stanových městeček a zlepšení práce festivalové security služby... „Na druhou stranu nesmíme zapomínat, že jsme na festivalu, takže toaletu a lavičky před main stage nechystáme,“ řekla v nadsázce manažerka festivalu Marie Marková.

Seat Ibiza ST už má svého řidiče
Open Air Festival se stal více než příjemným zážitkem pro 30letého sympaťáka Honzu z Chomutova. Honza se už v těchto dnech těší ze skvělých zážitků za volantem svého nového Seatu Ibiza ST, který vyhrál na Open Air Festivalu. „Když jsme přicházeli do festivalového města, má přítelkyně si dělala legraci z toho, že jdeme vyhrát auto,“ usmívá se šťastný výherce. „Ve chvíli, kdy jsem se dozvěděl, že jsem skutečně vyhrál, nemohl jsem tomu uvěřit,“ dodává a mává vítězně s klíčky od krásného Seatu nad hlavou. Honza slíbil, že i příští rok nebude na festivalu chybět.

Open TV nabízí sestřih z festivalu: sledujte rozhovory s headlinery

Pokud jste z jakéhokoliv důvodu propásli Open Air Festival i živý přenos, stále máte šanci podívat se na atmosféru v Panenském Týnci. Open TV totiž nabízí sestřih z vybraných pořadů, které vysílala do „internetového éteru“ v průběhu třídenní multikulturní akce. Těšte se na rozhovory s Röyksopp, Kasabian, Kosheen DJs a dalšími – to vše najdete na podstránce Open TV v rámci webu openairfestival.cz - http://www.openairfestival.cz/silverlight-stream.

Dodal: Václav Pavlečka
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
brazil runner
21. 10. 2010 | 11:17:23
+0 | -0

OAF

Festacek byl fajn, hodne sily prodikcnimu tymu do dalsich let :)))
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika